Nu kan du klippe highlights direkte fra CS

Valve har netop udgivet spiloptagelse direkte fra Steam i beta-udgave.

Du kender det garanteret.

Du har netop leveret dit livs highlight i en kamp, men desværre var ingen af dine venner der til at se det, eller også er det for bøvlet at hente demoen ned, kigge efter highlightet igen og få det klippet.

Men nu er der godt nyt.

Onsdag aften har Valve nemlig tilføjet beta-udgaven af deres nye spiloptagelsessoftware til Steam.

Programmet er indbygget i Steam og kan lige nu tilgås ved at gå ind i indstillinger på Steam, vælge "Interface" eller "Grænseflade", hvis du har Steam på dansk, og herefter vælge beta-test. På den måde kan du nu optage direkte, mens du spiller.

Man kan både vælge, at Steam automatisk optager spillet og samtidig sætte et maks på, hvor meget lagerplads der må bruges, men man kan også sætte Steam til at optage, når man trykker 'optag'.

Desuden kan man også tilføje timestamps til optagelserne, hvis der eksempelvis er et smoke-lineup eller andet vigtigt, man gerne vil se igen. I forhold til kills, så tilføjer Steam automatisk timestamps, når man er inde og se videoerne i samme fane som screenshots.

Foruden timestamps og automatisk optagelse, så kan man også klippe videoerne direkte inde i Steam, mens man ligeledes kan dele dem direkte i Steam-chats med vennerne.

#1(Med 1 svar)
27. juni 2024 kl. 16:50
Djoerup
Nogen der kan fortælle om den optager ens mikrofon også?
#2(Med 0 svar)
27. juni 2024 kl. 17:01
Eath
Du kan slå det til, så den gør ja
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.