Sådan så det ud ved Global Esports Tour Rio 2024.

Brasiliansk event undersøges for korruption

Det problemfyldte GET Rio undersøges nu for korruption af den brasilianske delstat Rio de Janeiro.

Slemme forsinkelser og forhold under standarden for store events. Det var nogle af de problemer, der opstod under GET Rio 2024.

Men nu tyder noget på, at der måske foregik ting, der var endnu værre under afviklingen af det brasilianske event.

Turneringsarrangøren Confederação Brasileira de Games e Esports (CBGE) bliver nemlig undersøgt for korruption af delstaten Rio de Janeiro i forbindelse med GET Rio 2024. Det skriver vores søsterside Dust2.com.br.

Et anonymt tip blev sendt til Rio de Janeiros anklagemyndighed, og de har fundet materialet heri reelt nok til at åbne en undersøgelse om korruption hos CBGE.

CBGE blev tildelt over 5,5 millioner kroner i støtte af den brasilianske delstat Rio de Janeiro til at afholde eventet, og det er blandt andet misbrug af offentlige midler, som anklagemyndigheden nu skal undersøge.

CBGE er allerede inden korruptionsundersøgelsen blevet anmodet om en rapport, der skal klarligge afviklingen af GET Rio 2024, men den har turneringsarrangøren ikke produceret til tiden. Faktisk mener CBGE ikke at have modtaget den oprindelige anmodning, hverken digitalt eller per post, skriver Dust2.com.br.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.