RUSH og Nouns er USA's repræsentant til IESF 2024.

Majorvinder skal repræsentere USA til 'VM'

Det amerikanske esportsforbund har valgt den startfemmer, som skal repræsentere 'Stars and Stripes' til IESF 2024.

Det bliver Nouns, som blandt andet har majorvinderen RUSH på holdkortet, der skal forsvare USA's ære i IESF World Championship 2024.

Det skriver vores amerikanske søsterside, Dust2.us, torsdag.

Selvom det amerikanske esportsforbund USEF stadig har til gode at annoncere, at Nouns skal repræsentere USA, så er det blevet bekræftet, fortæller Dust2.us. Desuden er det også Nouns' lineup, der fremgår af turneringens Liquipedia-side.

Trak sig efter sanktioner

IESF World Championship løber af stablen til november i Saudi-Arabiens hovedstad Riyadh, hvor præmiepuljen er på over 1,6 millioner kroner, heraf godt 700.000 kroner til vinderen.

Selve hovedturneringen har 24 hold fra hele verden, og mens Sverige er direkte kvalificeret qua deres sejr i IESF i Rumænien sidste år, så skal de resterende 23 mandskaber findes via kvalifikationer.

Et hold, der stensikkert ikke prøver at kvalificere sig, er Rusland.

Et kig ned over verdensranglistens top 30 viser ellers, at der er rigeligt med russiske spillere, som i teorien kunne kaste lidt stjernestøv over turneringen.

Rusland kommer dog ikke til at sende et hold til hverken kvalifikation eller andet, da det russiske esportsforbund tilbage i maj meldte ud, at de trækker sig.

Det skete, efter krav fra IESF om, at russiske spillere skulle spille under neutralt flag, og det var for meget forlangt, mente det russiske esportsforbund.

Flere pro-hold i spil

Danmarks repræsentant bliver Gaimin Gladiators, som i maj slog Sashi og således skal kæmpe i den vesteuropæiske kvalifikation side om side med blandt andre Frankrig, der er repræsenteret af 3DMAX, samt Tyskland, som repræsenteres af ALTERNATE aTTaX.

De europæiske kvalifikationer skydes i gang i næste uge, hvor Danmark møder Kosovo i første kamp. Her er holdkortet fortrinsvis udgjort af holdet The Suspects.

For den nordamerikanske kvalifikation, så er det først i slutningen af juli, at løjerne skydes i gang. Her venter Honduras i USA's første kamp.

Nouns, der altså skal repræsentere USA, tæller følgende fem:

  • USA nosraC

  • USA RUSH

  • USA Jeorge

  • USA cJ dA K1nG

  • USA junior

Fordelingen af hold til hovedturneringen til november er:

Sverige Sverige
Vest-EU
Vest-EU
Vest-EU
Vest-EU
Vest-EU
Vest-EU
Vest-EU
Nordamerika
Nordamerika
Sydamerika
Sydamerika

Øst-EU
Øst-EU
Øst-EU
Øst-EU
Øst-EU
Asien
Asien
Asien
Asien
Asien
Afrika
Afrika

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.