Thomas spillede for Into the Breach, som nåede kvartfinalen til majoren i Paris.

Tidligere major-kvartfinalist: "Dette virker som den mærkeligste svindel"

Thomas og de tidligere 5W-spillere oplevede en svindel fra organisationen, og kommunikationen mellem spillerne og organisationen forsvandt blot efter en måned.

En indisk organisation svindlede angivelig sine fem spillere og forsvandt ud af det blå, da de kun havde betalt halvdelen af lønningerne.

Det fortæller den tidligere 5W-spiller, Thomas, i et interview med HLTV.

Den britiske spiller tror ikke på, at spillerne får deres penge tilbage, da de skal rejse til Indien for kæmpe mod ejerkredsen i retten, hvilket han ikke synes er det værd.

Efter min mening vil hele situationen omkring 5W og de penge, de skylder spillerne, aldrig blive løst. Dette virker som den mærkeligste svindel, jeg nogensinde er stødt på; de betalte halvdelen af lønningerne og forsvandt derefter uden at sige et eneste ord. For at kæmpe mod dem i retten skulle vi rejse til Indien, og for det samlede beløb, der skyldes, er det ikke besværet værd.

Den samlede udvikling af hele denne situation forbløffer mig stadig, det giver ingen logisk mening, og den ejer, vi kender til, ser ud til at være en landbruger, der beskæftiger sig med aloe vera-dyrkning, siger Thomas til HLTV.

Derudover fortæller Thomas i interviewet, at han accepterede et tilbudt fra 5W, men allerede efter en måned, begyndte organisationen at tage mistænkelige beslutninger.

Jeg blev tilbudt chancen for at slutte mig til 5W-holdet.

Efter 30 dage begyndte mange mistænkelige beslutninger at ske. Vores GM (sportsdirektør, red.), som var vores eneste kontaktpunkt med ejerne, blev opsagt fra virksomheden, og derefter forsvandt vores sociale medieansvarlige også og stoppede med at udføre sit arbejde.

Den 17. juni spillede 5W, om formiddagen en finale i Regional Clash Arena, hvor de vandt lidt over 200.000 kroner. Senere på aftenen, gik Thomas på det sociale medie X, for at fortælle, at organisationen havde snydt spillerne.

Alle spillerne valgte den 17. juni at forlade holdet og søgte som hold en ny organisation at spille under. Tre dage senere blev det en kendsgerning, at den mulighed ikke længere var til stede, da holdet splittede op og gik hvert til sit.

5W har slettet deres sociale medie på X, hvor de var aktiv i en måned.

Fire af spillerne er i skrivende uden en ny organisation, mens joel har skrevet under med BC.Game den 27. juni.

ex-5W er:

  • Thomas (Kontraktfri)

  • REDSTAR (Kontraktfri)

  • h4rn (Kontraktfri)

  • Sverige joel (Spiller for BC.Game)

  • pr1metapz (Kontraktfri)

  • Loord (coach)

#1(Med 0 svar)
30. juni 2024 kl. 00:57
AwF
En hurtig hvidvask af penge?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.