K3sse spillede for AaB Female, da holdet præsenterede deres kvindehold.

Dansker præsenteres på nyt kvindehold

Den tidligere AaB Female-spiller, K3sse, tilslutter sig PHYSE Esports' kvindehold, som har sat sig høje forventninger.

K3sse er nu del af et internationalt kvindehold, PHYSE Angels, som har ambitioner om at spille med de bedste kvinder i verden.

Det fortæller K3sse i et interview med Dust2.dk, som fangede den 18-årige spiller til en kommentar om skiftet til PHYSE Angels.

PHYSE Esports er en ny organisation. En mytisk person havde anbefalet K3sse til organisationen, og her starter historien for K3sse i PHYSE Angels.

PHYSE Esports er en amatør esportsorganisation. Organisationen er international og har været aktiv siden midt april. PHYSE tog kontakt til mig, da de havde fået en anbefaling om mig. Jeg ved ikke selv, hvor denne anbefaling kommer fra, men jeg vil gerne sige tak til personen, der valgte at lave anbefalingen.

K3sse har i seneste sæson afsluttet POWER Ligaens sæson 26., hvor hun var tæt på oprykning til 3. division med Alkoholdet.

Inden, at PHYSE Angels havde besluttet sig for at danskeren skulle være en del af holdet, så havde K3sse allerede prøvet at spille med holdet. Derudover var den internationale vej næsten den eneste mulighed for K3sse.

Skiftet fra dansk til engelsk skræmmer ikke danskeren, men udfordringer er hun allerede stødt på, når det kommer til kommunikationen på holdet.

Jeg startede ud med at være på tryout. Efter to eller tre spil var jeg ligesom bare på holdet. Det var ikke fordi, jeg sagde ja til det som sådan, men jeg vidste, at det enten var dette hold, eller jeg skulle finde et andet hold, som er internationalt, da jeg ikke rigtigt føler, jeg kunne finde noget på den danske scene.

Det har været en interessant oplevelse at skifte fra dansk til engelsk. Det har krævet en tilvænning. Jeg kan følge med i det meste af det, de siger på engelsk, men der er tidspunkter, hvor jeg har svært ved at forstå, hvad de siger, især når tempoet er hurtigt.

Holdets ambitioner er store. Det står klart, da K3sse vil op og lege med bedste kvindelige spillere.

Forventningerne til holdet er, at vi kommer til at blive et af de bedste female-hold, som kan dominere de andre hold. Jeg ved, at alle på holdet ønsker at blive professionelle female-spillere.
Forventningerne til spillerne er, at vi gør det bedste, vi kan, og er med til at forstå hinanden og hvordan vi skal håndtere det, der sker på serveren.

Sådan stiller PHYSE Angels op:

  • Danmark K3sse

  • Ivona (IGL)

  • Hazex

  • Maxine

  • Sverige Aia

#1(Med 0 svar)
30. juni 2024 kl. 18:57
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der sker noget i kvinde cs pt!
#2(Med 1 svar)
30. juni 2024 kl. 20:04
ReZzy
Det er nice der er billede af AAB's female hold, men kunne man ikke skrive under billedet hvem af dem der er K3sse? xD
#3(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 13:38
-AzN
Nummer 2 fra højre, tænker du mente det til andre der ik kender hende men idk :p
#4(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 15:32
PtrsN
Hvordan udtaler man det navn?
#5(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 16:56
Unlucky-Luke
lækkert, fedt der sker lidt i Fe CS
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.