aurora har spillet sin sidste kamp i Astralis-trøjen.

Astralis W smider kaptajn og to andre på bænken

Fredag eftermiddag har den danske organisation annonceret ændringer på deres kvindehold.

aurora, anja og Josefine er færdige i Astralis W.

Det har den danske organisation annonceret fredag eftermiddag.

Dermed blev det til henholdsvis et år og ni måneder for aurora samt 10 måneder for anja og Josefine i Astralis W, som entrerede med sit første kvindehold i september 2022.

I forbindelse med dagens farvel til trioen fremhæver Astralis' sportsdirektør Kasper Straube den betydning, som særligt aurora, der har været med helt fra starten, har haft for Astralis' kvindehold.

Vi har valgt at gå en anden vej med holdet, men aurora har tidligere udtalt interesse for at gå trænervejen på et tidspunkt, og selvom hun stadig har et solidt niveau som spiller, kan jeg sagtens se hende i en anden rolle senere, også i Astralis. Der er stor respekt om det, aurora har givet Astralis og for vores vedkommende ikke et farvel, men et forhåbentligt ”på gensyn”. Hun vil om nogen altid have en kæmpe plads, når historien om Astralis Women skal skrives, udtaler han.

Samtidig med bænkningen af de tre spillere har Astralis forlænget kontrakterne med de to tilbageværende spillere, marie og Ismo.

I pressemeddelelsen skriver Astralis, at tre nye spillere vil blive præsenteret op til sæsonstarten, der umiddelbart står til at begynde i starten af august, hvor Astralis skal forsøge sig i den åbne kvalifikation til ESL Impact League.

Astralis W er dermed:

  • Danmark marie

  • Danmark Ismo

  • Danmark zibron (Coach)

#1(Med 0 svar)
28. juni 2024 kl. 16:10
Unlucky-Luke
spændende og nok også på tide.... føler de har sat fast et godt stykke tid.
#2(Med 1 svar)
28. juni 2024 kl. 17:13
EwoKeY
Synes det er et tab for kvinde CS i helhed, som jeg lige ser det i dag.
For uden velkendte ansigter, er der heller ikke lige så mange idoler. Uden ikoner og idoler er der mindre der er velkendt, og mindre at følge.
Astralis er bare andet end kun CS. En organisation hvor man prøver at flytte grænser, ændre holdninger, skabe accept i alle mulige afkroge. Så nej måske flytter man ikke pladser op ranglisten, men måske flytter man hjerter over på kvinde CS i helhed.
Man kan nok ikke leve af at være den der skubber forhindrer væk, og giver plads til kvinde CS.
Så selvfølgelig skal der gode setups til, og det så bare ærgeligt at det skal være et faktum for at leve. Sådan er det, og håber de bænkede forsætter i sporten og kæmper videre.
Aurora har i hvertfald 2 store fans her hjemme.
#4(Med 0 svar)
29. juni 2024 kl. 10:49
D1DRIK
Det ændrer jo ikke på at Aurora og de to andre der er blevet bænket har sejlet på performance og de bliver nødt til at ændre noget for at holde det niveau de har nu
#3(Med 0 svar)
28. juni 2024 kl. 22:41
birdycantswim
Dust2TV sub
:( øv
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.