B1ad3 har været træner hos NAVI siden 2019.

NAVI-træner opfordrer s1mple til at starte i tier 3

s1mples tidligere træner så gerne at stjernen viste sig frem før den næste major.

s1mple blev i oktober sidste år rykket ud på bænken hos NAVI, da han ønskede at holde en pause.

Ni måneder senere sidder s1mple fortsat på NAVI-bænken og har blot spillet en enkelt kamp, da han blev lånt ud til Falcons under BLAST Premier Spring Showdown.

Nu opfordrer NAVIs træner B1ad3 til, at superstjernen vender tilbage på serveren i tier 3. Ved at begynde at spille nu mener B1ad3, at han kan blive klar til at indgå i de mange udskiftninger, der uundgåeligt vil ske efter Shanghai majoren.

Det fortæller B1ad3 i et interview med Dust2.br.

Han hviler sig, så selvfølgelig er han ikke i sin bedste individuelle form og har brug for at begynde at gøre noget. Når han er klar til at komme tilbage, kan alt ske. Efter majoren kommer der et stort transfervindue, og normalt vil de hold, der komplet fejlede, for eksempel dem der ikke kommer i top 8, lave ændringer.

Et hvert hold der har brug for en god sniper [kunne blive s1mples hjem]. Hvis jeg var s1mple, så ville jeg allerede begynde at dukke op nu og vise, at jeg er klar efter Shanghai. Det er det perfekte tidspunkt at hoppe på toget. Han kunne begynde at spille online turneringer med tier 3 hold for at komme tilbage i rytmen. Vi kender s1mple, han er the GOAT, han skal bare tilbage i form.

I februar meddelte s1mple, at han forventede at vende tilbage efter majoren. Men sådan gik det ikke, og B1ad3 kan heller ikke svare på, hvornår s1mple kommer tilbage.

Jeg tror, at det spørgsmål (om hvornår s1mple vender tilbage, red.) kun kan stilles til s1mple. Jeg kan ikke sige noget særlig specifikt, fordi vi er fokuseret på det her holdkort, og hvordan de her brikker fungerer.

I sidste uge skrev s1mple i et svar på X, at han "forhåbentlig snart" er tilbage.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.