Speedy vandt POWER Ligaen under Sashi-banneret.

Efter otte dage: POWER Liga-vinder får nyt hjem

For otte dage siden blev Speedy en del af K10, men nu er fremtiden i Reason Gaming.

Efter at have været uden hold siden februar, gjorde Speedy langt om længe comeback under K10-banneret sammen med blandt andre Bevve og shushan.

Danskeren blev nemlig hentet ind i varmen af den britiske organisation for otte dage siden, men allerede nu er Speedy og bevve videre i karrieren.

Det afslører Reason Gaming, der er spillernes nye hjem, på X.

Speedy og bevve har sluttet sig til Reason Gaming, der nok vækker hukommelsen en lille smule, da organisationen tidligere har huset danske spillere.

Foruden de to førnævnte spillere tæller resten af holdkortet tre landsmænd til bevve, der har spillet på diverse hold på den engelske scene.

Fik intet at vide

Den hurtige læser har nok allerede undret sig over, hvordan Speedy og bevve uden videre er skiftet tilstedeværelsen i K10 ud med Reason.

Overfor Dust2.dk bekræfter Speedy, at ingen på holdet var på kontrakt, hvorfor de altså kunne skifte til Reason uden problemer.

Ikke helt alle fra K10 var foreberedt på nyheden, da shushan fra K10 for bare syv timer siden skrev på X, at han og resten af K10-holdet aktivt ledte efter et nyt hjem.

Da Dust2.dk kontaktede shushan, fortæller flameZ-broderen nemlig også, at han forventede, holdet ville blive sammen efter prøveperioden med K10, men at de to nye Reason-spillere tilsyneladende havde andre planer, de ikke havde tænkt sig at fortælle ham omkring.

Speedy forklarer til Dust2.dk, at skiftet til Reason kom på banen allerede i dag, hvilket er grunden til, at skiftet gik så hurtigt, som det nu gjorde.

Reason Gaming er:

  • Danmark Speedy

  • bevve

  • wfn

  • Prime

  • cJe

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.