Sådan så det ud ved sidste års udgave af IEM Cologne.

Ingen Bo1-kampe ved IEM Cologne

I modsætning til sidste år bliver ingen af kampene spillet som bedst-ud-af-én ved IEM Cologne i år.

Ved IEM Cologne Play-in-turneringen sidste år, blev de indledende kampe spillet som bedst-ud-af-én-kampe, men sådan bliver det ikke ved dette års udgave.

ESL har torsdag nemlig afsløret, at samtlige kampe i stedet bliver spillet som bedst-ud-af-tre. En ændring, som med stor sandsynlighed kommer til at komme favoritterne til fordel.

Kampprogrammet for Play-in-turneringen er allerede på plads, hvor danske Falcons skal møde Eternal Fire, mens HEROIC møder brasilianske MIBR. De danske trænere, BERRY og mithR, skal møde henholdsvis The MongolZ og paiN.

IEM Cologne bliver skudt i gang den 7. august med Play-in-turneringen, hvor de otte bedste hold slutter sig til de allerede otte inviterede hold i hovedturneringen. Hovedturneringen starter den 10. og løber frem til den 18. august.

#1(Med 0 svar)
25. juli 2024 kl. 18:55
MMammen
Dejligt, bo1 i MR12 er alt for Random.
#2(Med 0 svar)
25. juli 2024 kl. 20:05
DOMINA7HOR
Så vigtigt! Nuvel, jeg har altid ment, at hvis man ikke kan vinde en sølle BO1 eller to, så kan man heller ikke vinde mesterskaber, men det er alligevel klart at foretrække, med BO3 i de indledende kampe.
#3(Med 1 svar)
25. juli 2024 kl. 22:53
R8shabt
Ahhh en skam. Syntes virklig BO1 kampe er fede og se. Det er bar hver runde tæller, og konsekvenser ved ikk at være top klar er fedt. En skam
#4(Med 0 svar)
26. juli 2024 kl. 16:50
Bergizzle
Helt enig. Kan ikke forstå det "hate" som SpunJ og dem spytter
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.