Dust2.dk fangede TeSeS til mediedagen ved BLAST Premier Fall Groups.

TeSeS vil bringe HEROIC tilbage til toppen

I et interview med Dust2.dk sætter den danske rifler ord på sin kontraktforlængelse, udskiftninger i HEROIC og mere.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Groups 2024

Til gårsdagens mediedag fik Dust2.dk en snak med netop TeSeS, der blandt andet satte ord på, hvordan det er at kommunikere på engelsk i stedet for dansk.

Jeg synes faktisk, det går meget godt, og skiftet var egentlig ikke så svært igen, som jeg havde hørt fra nogen. Så jeg synes egentlig, at det har været rimelig smurt for mig i hvert fald.

Tilbage i maj blev nicoodoz bænket til fordel for degster, og ifølge TeSeS handlede det om, at man manglede en AWP'er med en anderledes spillestil.

degster bringer helt klart noget mere traditionelt. Han er en meget mere traditionel AWP’er, og han spiller AWP’en langt mere end riflen, som nicoodoz var rigtig komfortabel med, som også havde nogle fordele, udtaler TeSeS og uddyber:

Men det, vi manglede på vores hold, som vi har fundet ud, var, at vi manglede lidt mere af en traditionel AWP’er, hvor vi egentlig syntes, at vi havde de riflere, der skulle til for at kunne lave den plads, der normalt skal ske.

Efter at HEROIC skiftede over til sit internationale holdkort, har især TeSeS lignet en ny udgave af sig selv, da han har set brandvarm ud inde på serveren.

Helt præcis, hvad der er anderledes, kan danskeren ikke sætte en finger på, men flere forskellige faktorer tror han har haft en indflydelse.

Jeg kan ikke helt sætte fingeren på, hvad det helt præcis skyldes. Jeg tror bare, jeg er blevet lidt mere erfaren og blevet lidt mere klogere og mere komfortabel i mig selv, når vi spiller. Så jeg føler mig meget mere fri, når vi spiller. Jeg har ikke så mange ting at tænke over, nervøsitet og sådan noget.

Mindre pres og sådan noget?

Mindre pres og jeg synes bare, at jeg nyder at spille meget mere, og det gør mig så glad at spille der.

Vil tilbage til toppen

TeSeS har for nylig sammen med sjuush forlænget i HEROIC, og for den førstnævntes vedkommende var der aldrig snak om at skifte andetsteds.

Fokus er og bliver på HEROIC, hvor han har et klart mål.

Det betyder meget for mig (at have forlænget med HEROIC, red.). Lige nu så er min særlige motivationsfaktor at bringe HEROIC tilbage til toppen, og ligesom kunne sige, at jeg har været igennem et rebuild og kommet ud på den gode side igen. Det ville være stort for mig at sige, og lige nu er det alt, jeg kæmper for.

TeSeS og HEROIC kan allerede til august spille sig tilbage blandt toppen, når holdet spiller med ved IEM Cologne.

Den turnering og majoren er også blandt turneringer, man allerede har rettet fokus på, så man komme turnering så godt som muligt imøde.

Selvfølgelig er det noget, vi har fokus på, og vi har været meget opmærksomme på at starte tidligt, så vi også kan få en måde at præstere på noget henad vores topniveau til IEM Cologne, for Det er ikke bare en opvarmningsturnering, som f.eks. nogen ser den her turnering være.

Så vi har været meget klar over, at når vi rammer IEM Cologne, vil vi gerne være dér, hvor vi gerne vil være. Og samtidig, senere på året, hvor majoren kommer, er det også der, hvor vi gerne vil toppe. Så det har vi været klar over.

Nu nævner du også selv majoren. Har I sat jer nogle mål for den turnering og IEM Cologne?

Vi har ligesom sat mål eller fået et overblik over, hvilke turneringer vi ligesom ser som at være de store, og hvilke andre er lidt af de mindre, hvor vi måske kan prøve nogle ting af. Så på den måde så har der ligesom været en afklaring på, hvor vi ligesom arbejder hen ad.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.