dupreeh sluttede sig til Falcons tilbage i marts.

dupreeh: "Det handler meget om mentaliteten"

dupreej sætter ord på sit høje niveau samt at være tilbage i tier 1.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Groups 2024

Efter tiden i Vitality tog dupreeh et skridt ned ved at slutte sig til Preasy, men nu er danskeren igen blandt tier 1-scenen på Falcons.

Det var en dupreeh, der er glad for at være med igen, hvor det er sjovt, som Dust2.dk fangede til mediedagen ved BLAST-gruppespillet.

Skiftet til Falcons blev dog ikke mødt uden kritik på de sociale medier, og derfor vil den danske stjerne også bevise overfor skeptikerne og kritikerne, at man sagtens kan spille med blandt toppen, selvom man er blevet far.

Det er dejligt at kunne få lov til at være med igen, hvor det er sjovt. Jeg tror altid, jeg har følt efter min tid i Vitality, at jeg stadig har noget at bidrage med. Det var selvfølgelig bare en mærkelig tid lige pludselig at stå uden noget, når jeg havde været vant til mange år bare at have noget fast. Så det var selvfølgelig en mærkelig tid, udtaler dupreeh og fortsætter:

Men det er dejligt, at jeg får lov til at være med igen. Min tid i Preasy var selvfølgelig nice i den forstand, at jeg mødte nogle nye mennesker og fik et nyt syn på det hele. Så det gav mig også noget. Men samtidig er jeg glad for, at jeg har fået mulighed for at komme tilbage til der, hvor jeg føler, at jeg hører hjemme.

Var det sådan, at du på noget tidspunkt var bange for ikke at komme tilbage til tier 1?

Efter min tid i Vitality gik jeg meget og tænkte, om det stadig ikke var muligt, om jeg stadig havde motivation til det, om der var mulighed for det netop på grund af min alder, og på grund af, at jeg var blevet far og alt det der. Ikke fordi jeg ikke selv troede på det, men jeg var mere bekymret over, hvad andre måtte tænke.

Det tror jeg stadigvæk er lidt af det, som jeg stadig godt kan gå og tænke lidt over. Det gør jeg bare alt jeg kan for at modbevise omverdenen om. Bare fordi at man er blevet far, at man er blevet 31, så kan man stadig godt følge med, hvis man har det rigtige mindset, og man arbejder for det, og ikke bare hviler på laurbærerne og tænker: “Jeg har vundet en masse i fortiden”, og bare tror, det er nok den dag i dag.

Så jeg tror, det handler meget om mentaliteten, og det har jeg arbejdet meget på i hvert fald siden. Jeg føler også, at jeg har fortjent at få lov til at være med her.

I Falcons, som dupreeh blev en del af tilbage i marts, sluttede han sig til flere kendte ansigter i form af Magisk og zonic.

Det var måske også en af grundene til, at valget faldt på netop ham, da man ved, hvad han bringer på og udenfor serveren.

Det var overraskende nemt at falde tilbage i det rammer, og det var som at komme tilbage til den familie, som man havde mistet. Jeg har arbejdet med Danny (zonic, red.) i rigtig mange år, og nu har vi også Lars, vores sportspsykolog omkring, som jeg også har arbejdet med i mange år.

Det var nemt at falde ind, for jeg vidste præcis, hvordan tankegangen var. Så der var jo ikke noget, der skulle forklares til mig, og det var måske også en af de grunde til, at de tænkte, at det ville være “nemt” at hente mig ind, fordi de vidste, hvad de fik.

Så jeg tror også, at det var en af grundene til, at jeg blev hentet; at jeg var nem at sætte ind i tingene, også fordi tidsrammen var så snæver med at blive kastet ind midt i sæsonen og turneringerne. Så det har været dejligt.

Højt niveau siden comeback

Siden dupreeh for fire måneder siden sluttede sig til Falcons, har danskeren statistisk set været den bedste på holdet.

Det lå ikke i kortene, at det skulle være sådan, da han sluttede sig til holdet, men det er især dupreehs nye roller, der har gjort forskellen.

Der er jo ikke rigtigt nogen på vores hold, som måske anses som en superstjerne. Det tætteste vi kommer på er måske SunPayus, fordi han også er vores AWP-spiller. Det er jo ikke karakterer som NiKo, m0NESY og donk, som vi har med at gøre på vores hold.

Jeg tror, vi kæmper meget for, at alle kan bidrage med noget og være gode som hold. Vi har alle sammen nogle forskellige kvaliteter, der gør, at vi kan gøre hinanden gode på vores hold. Jeg har også fået nogle andre roller, end jeg havde i Vitality, hvor jeg følte mig meget sådan: “Nu skulle jeg bare gøre det her, og hvis jeg ikke gjorde det, så var der ligesom ikke plads til mig.”

Med sine nye roller og et nyt system, der passer dupreeh bedre, føler den tidligere Vitality-spiller selv, at han bidrager med mere.

Det system, der er nu, fungerer lidt bedre for mig. Der er stadig nogle ting, der skal arbejdes på og gøres bedre i forhold til, hvordan vi er med spillet. Jeg føler på en måde, at jeg har fået lov til at bidrage med det, jeg synes, jeg er god til.

Jeg har fået nogle roller, hvor jeg føler, at jeg kan bidrage med noget andet end bare at forhåbentlig løbe ind og dø for - i den tid, i hvert fald - ZywOo og Spinx, som jeg lidt følte for, at jeg skulle gøre dengang. Det var lidt sådan at gå ind og dø og skabe en plads, og så var det det, der var mit arbejde.

Det var lidt svært at være i, fordi det var en blanding af at være kanonføde, og samtidig så skulle være den, der havde selvtillid til at løbe for os og skyde de første, man møder. Det går bare ikke rigtig helt hånd i hånd, når man ikke lige kan få det til at spille.

Det resterende del af Dust2.dk's interview med dupreeh udgives i morgen.

#1(Med 0 svar)
29. juli 2024 kl. 23:18
TubbyGold
🫡🐐
#2(Med 0 svar)
30. juli 2024 kl. 08:13
aGk
Dust2TV sub
Duppefar <3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.