Den danske IGL skal fremover trække i OG-trøjen.

OG HENTER CHR1ZN

Den danske IGL er ny kaptajn for OG.

Så er det officielt.

Chr1zN skifter fra MOUZ NXT og er ny mand i OG.

Det har OG annonceret på X mandag eftermiddag.

Dermed er det nu officielt, hvad der blev rapporteret søndag aften af insideren harumi, og som kilder ligeledes fortalte til Dust2.dk, at den 17-årige dansker fremover skulle trække OG-trøjen over hovedet.

Dermed er OG atter fuldtallige, efter de tidligere på sommeren vinkede farvel til HeavyGod og kortvarigt havde britiske Thomas som stand-in til BLAST Premier Fall-gruppespillet i sidste uge.

Skiftet markerer samtidig enden på næsten to år i MOUZ NXT, hvor Chr1zN blev præsenteret i september 2022, da det daværende MOUZ NXT med blandt andre siuhy, xertioN og torzsi, som havde vundet WePlay Academy League flere gange, blev splittet til atomer.

Chr1zN har tidligere i karrieren tørnet ud for danske hold som ESIMED, AGF og Brøndby, hvor han senest sidste år var stand-in i POWER Ligaen sæson 23.

I OG bliver han genforenet med Nexius, som for en stund var en del af MOUZ NXT sidste år.

Chr1zNs OG-debut bliver efter alt at dømme Hellcase Cup 10, hvor OG er inviteret til slutspillet. Det skydes i gang senere denne uge.

OG er nu:

  • Danmark Chr1zN

  • Nexius

  • k1to

  • F1KU

  • MoDo

  • Lambert (Coach)

#1(Med 0 svar)
5. august 2024 kl. 15:08
Sukr4m
Fedt
#2(Med 0 svar)
5. august 2024 kl. 15:41
Butler
Godt set af OG.
#3(Med 0 svar)
5. august 2024 kl. 16:09
JakobHelms
Bare ærgerligt at han er det største talent på det hold, og at det føles som en nedgradering fra dét, han kom fra tidligere. Særligt k1to har jeg altså ingen fidus til, og jeg håber, at han blomstrer lidt op igen, nu hvor han overtager HeavyGods gamle roller, men jeg så gerne at de skiftede 2-4 af de andre spillere ud også.

Kæmpe fedt at se Chr1zN rykke ind på franchise-scenen på den måde dog, og jeg håber, at vi så ser endnu mere til ham - og at han kan få OG (uanset hvordan holdkortet ender) til at være et hold man ikke forventer får 0-2-og-hjem til de turneringer, de inviteres til.
#4(Med 0 svar)
5. august 2024 kl. 17:44
Ember
Godt move! Der mangler dog en slags mentor på det hold for de unge spillere imo.
Ved godt Lambert har lang historik med LDLC og K1to har spillet tier 1 længe, men ja. Synes stadig der mangler et eller andet på det hold her. OG er gået ned af bakke længe
#5(Med 0 svar)
5. august 2024 kl. 18:11
DOMINA7HOR
Det var blot et spørgsmål om tid. Allerede inden Thomas blev annonceret til BLAST, blev Chr1zN sat i forbindelse med et skifte til OG. Og ifølge rygterne, så testede han også med dem. Eftersom de spillede BLAST med Thomas, tænker jeg dog, at formaliteterne stadig ikke var helt på plads på det tidspunkt. Det er de nu, og skiftet er en realitet.

Og det er fuld fortjent, at Chr1zN endelig træder et skridt op. OG har været interessede i og har haft kig på ham et lille stykke tid nu. 9INE var eftersigende også interessede i ham. Nu bliver det så OG, som får glæde af ham.

At det så netop er OG, har jeg det lidt ambivalent med. Det er et hold, som ikke har præsteret længe, og det er hold, som har brug for mere end bare én udskiftning. Dette er forhåbentlig blot den første udskiftning af flere hos dem.

Chr1zN tager over som IGL, mens k1to, som JakobHelms skrev i #3, overtager HeavyGods roller. Forhåbentlig betyder det så, at k1to opper sig gevaldigt, for han har godt nok ikke set god ud længe. Der gik også rygter om, at OG angiveligt ville erstatte ham med VLDN, men det bliver altså ikke tilfældet. I hvert fald ikke i denne omgang.

Nu SKAL k1to dog præstere. Ellers ryger han inden længe. Det er dog ikke kun k1to, der skal oppe sig. MoDo og F1KU må også hænge i en tynd tråd. At de for ikke så lang tid siden forlængede med F1KU, frem til 2025, forstår jeg stadig ikke helt. Akkurat som jeg stadig heller ikke helt forstår signingen af MoDo. Det var immervæk i manglen af bedre.

Med andre ord, så bliver det en svær opgave for Chr1zN. På den positive side, så får han forhåbentlig et ord eller to indført når de på et tidspunkt, inden for en overskuelig fremtid, skal ud og skifte nogle spillere.
#6(Med 0 svar)
8. august 2024 kl. 15:34
JakobHelms
-k1to +Buzz som trial. Det er fandeme dejligt at se sådan et skifte. Så er man da lidt mindre bekymret for, at Chr1zN bare spilder sin tid.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.