BERRY var glad efter kampen.

"Vi begynder at føle, at vi kan nå slutspillet"

BERRY fortsætter med at imponere med SAW.

Det var nok ikke mange, som havde troet, at SAW ville gå videre til Cologne med en 2-0-score i Play-In-stadiet, men det formåede BERRYs tropper at gøre.

Endnu færre havde nok set dem vinde den første kamp mod mægtige G2, men det var lige præcis dét, SAW gjorde, da de tidligere lørdag bankede Snax og kompagni.

Det var derfor også en utrolig glad træner, Dust2.dk fik fat i efter kampen, som havde svært ved at beskrive, hvordan sejren føltes.

Det er lidt svært at sætte ord på. Inden kampen havde vi en forventning om, at vi godt kunne vinde, da vi så de tre maps og med vores forberedelse inden, men det er altid svært at vinde over G2. At vi gør det så sikkert på T-siden af Inferno og på Nuke giver bare en vildt god følelse.

Når man kigger på de to holdkort er det helt tydeligt, at det er G2, der er det mest stjernespækkede af de to, men alligevel var det individuelle én af de to faktorer, BERRY pegede på, der gjorde forskellen.

Alle vores spillere rammer deres skud og deres dueller, og så var vores gameplan bare helt vildt god. Jeg følte, at vi altid vidste, hvor de var, og hvad vi skulle gøre, så det var en blanding af en god gameplan og vores dueller, som gjorde, at vi vandt.

Selvom G2 nu er slået, venter der stadig mange rigtig stærke mandskaber i SAWs vej gennem Cologne.

Søndag kan man risikere at skulle spille mod verdens næstbedste, Spirit, men BERRY og kompagni begynder at tro på, at én sejr til hovedturneringen ikke behøver være endestationen, fortæller han.

Jeg tænker, at når vi kan slå G2, kan vi slå mange af topholdene. Jeg regner med, at vi møder Spirit i morgen, som er et helt andet hold, men nu begynder vi at føle, at vi faktisk godt kan nå slutspillet, fordi det kun er én sejr væk.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.