sycrone på vej til den store scene i Lanxess Arena.

sycrone: "Vi har lidt mere i tanken"

MOUZ’ coach, sycrone, var tilfreds efter holdets imponerende 2-0-sejr over G2 i kvartfinalen ved IEM Cologne 2024.

Dust2.dk i Köln til IEM Cologne 2024

Efter en intens kamp i en af Counter-Strike's mest ikoniske arenaer, tog sycrone sig tid til at reflektere over MOUZ’ præstation og blikket frem mod semifinalen mod NAVI.

Fredag aften, efter kampen mellem MOUZ og G2 fik Dust2.dk en kommentar fra MOUZ-træneren, som lige havde afsluttet kampen på den varme scene i Lanxess Arena.

sycrone er realistisk omkring, hvor MOUZ står lige nu, selv efter deres sejr.

Jeg ved ikke helt, om jeg vil sige, at vi er tæt på topniveau. En ting er, at vi har mange unge spillere, som kunne bruge nogle flere år, før de måske er virkelig, hvor de peaker. Nu har vi en god 2-0 i dag. Jeg tror måske også, at G2 fejlspiller ved at vælge Dust2.

Med sejren over G2 er MOUZ nu klar til at tage det næste skridt, hvor NAVI venter i en semifinale. NAVI har været i forrygende form, og det har MOUZ allerede mærket på egen hånd, da de mødte dem til Esports World Cup i Riyadh.

Det er et super godt hold. Også et hold, som vi har haft svært ved at spille mod førhen. Vi tabte mod dem senest i Saudi-Arabien. Så der skal ligesom en god gameplan til. Vi skal ind og nyde, at vi nu har haft sceneoplevelsen lidt i kroppen og så spille vores CS igen.

Jeg har gode anbefalinger på kebabsteder

MOUZ er på hjemmebane i Tyskland. Selvom G2 i kampen tydeligt havde flere tilhængere, så har MOUZ-mandskabet også fået stor støtte fra det tyske publikum. sycrone udtrykker også sin glæde over den massive støtte, som MOUZ har fået fra fansene i Köln.

Jeg ser også mange MOUZ-trøjer rundt omkring. Vi har også en stand her, hvor vi sælger trøjer. Det er fedt. Det er en fed oplevelse. Vi havde en lille fan-meeting i går, og der var også mange mennesker. Jeg håber, at jeg kan se endnu flere t-shirts i morgen.

Selvom MOUZ er en tysk organisation, så har sycrone stødt på et par danske MOUZ-fans.

Dertil kommer han med en bemærkning om de lokale kulinariske oplevelser, som han kan anbefale til de danske fans.

Har du noget at sige til de danske fans, der måske sidder og holder med MOUZ derhjemme og holder med dig og Xyp9x?

Det er fucking fedt. Jeg har også mødt nogle enkelte hernede. Det er en skøn følelse. Kom ind lige og hils, hvis I, er i Tyskland. Jeg har gode anbefalinger på kebabsteder.

Med denne selvtillid og støtte i ryggen er MOUZ klar til at tage kampen op mod NAVI i semifinalen lørdag aften.

#1(Med 0 svar)
17. august 2024 kl. 13:15
JakobHelms
Så fedt at vi har 2 danske coaches i semifinalerne, med både sycrone og BERRY. Håber at sycrone endelig løfter et af de helt store trofæer, og at xyp9x endelig er med til en sejr i Köln :-).
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.