Maniac skal finde nye arbejdsgivere.

BLAST lægger Maniac på is

Den danske turneringsarrangør har ikke tænkt sig at hyre Maniac fremover.

Endnu en turneringsarrangør tager afstand fra Maniac.

Det er danske BLAST, som har været Maniacs faste samarbejdspartner, der nu vender ham ryggen. Eksperten skal nu ikke længere regne med at få arbejde fra hverken BLAST eller PGL, mens ESL ikke har meldt noget endeligt ud om fremtidige planer for hyrelse.

Vi er bekendte med opslag på sociale medier angående en anklage om sexchikane fra en BLAST-ekspert efter et BLAST-event.

Af fortrolighedsgrunde kan vi ikke afsløre specifikke detaljer, men vi kan bekræfte at denne anklage blev formelt undersøgt med det samme og resulterede i, at hændelserne beskrevet i anklagen mod eksperten, som ikke er ansat hos BLAST, har fundet sted.

Vi har kommunikeret udfaldet af sagen til anklageren på skrift, og vi har i øjeblikket ingen planer om at arbejde med eksperten.

Opførsel af denne art har ingen plads nogen steder og alle har ret til at deltage i events uden at skulle frygte for den form for opførsel, som der er blevet beskrevet for os og på de sociale medier. Det vil ikke blive tolereret, skriver BLAST.

Maniac havnede i lidt af en "shit-storm", efter anklager om sexchikane fra den schweiziske ekspert blev luftet på det sociale medie X sidste uge.

#1(Med 4 svar)
5. september 2024 kl. 20:47
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
female privilege
#3(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 21:51
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
+1 det til grin! Stop med at klynke og sig fra stik ham en flad og kom videre det her virket i mange år
#7(Med 2 svar)
6. september 2024 kl. 00:03
Kristja
Noget kunne jo tyde på, at maniac bare skal holde sig fra at drikke haha. Jeg spår der kommer en udlægning, hvor han afbekræfter det halve(oplevet sagerne på en anden måde), og siger han har et problem med alkohol, og i den grad også svært ved at aflæse en given situation når han så er fuld :D
Måske han har en diagnose, som han kan bruge som undskyldning, det er jo set før ^^
#8(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 01:15
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sikkert, men det er fuldkommen vanvid at en random kvinde med en emotionel personlighedsforstyrrelse blot kan skrive et eller andet langt tweet uden beviser, og instantly ødelægge en mands levebrød. Tre veninder kunne i teorien bare anklage en mand de har set til en fest og ødelægge hans liv, uden beviser og uden konsekvenser. Det er fuldstændig vanvittigt.
Det kan godt være Maniac har været gusten når han har været stiv, men folk er virkelig også små skrøbelige snefnug, der får traumer af alt.
#11(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 13:36
Kristja
Og der kom hans udlægning om et alkohol problem 🤣

Men ja du har nemlig fuldstændig ret! Der er også en væsentlig forskel på et decideret overgreb, og så de de 2/3 kvinder/veninder har udtalt. Og man kan nemt få nogle venner til at bakke ens påstand op, og uden konkrete beviser, så burde det jo ikke holde nogen steder...

Og har han virkelig et problem med alkohol, så er det slet ikke sikkert, at han er direkte bevidst om, at han overskrider nogens grænse, det er ikke så simpelt, som mange gerne vil gøre det til.

Men helt vanvittigt hans image er smadret så hurtigt uden så meget som et eneste bevis, og blot med påstande 🫠
#2(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 21:30
JakobHelms
Også vild opdatering hos Dust2.us, hvor Cypher (fra Bleed) og Rhys ( fra The Last Resort, britisk tier 2-hold) bekræfter historierne, og at der bliver fortalt en historie fra BLAST World Finals 2022, hvor han ligeledes har opført sig grænseoverskridende over for en anden kvinde i en sådan grad, at det er endt med at nogle af de andre arbejdende til eventet er endt med at smide ham ud af eventet.

Jeg er faktisk forbløffet over, at BLAST afholder et afterparty forbundet med et af deres events, hvor det ender med at en person bliver smidt ud, men at han stadig er velkommen og på plads én måned senere. Man bør da i det mindste have taget en alvorlig samtale med ham om hans agering og have sørget for, at han ikke kan opføre sig sådan fremover (f.eks. ved at bandlyse ham fra deres afterparties).
#4(Med 2 svar)
5. september 2024 kl. 23:12
Hunt
Når der nu kommer en trejde part ind og siger vi har kigget på det, vores konklusion er X er sket eller ikke sket og det her er straffen.

Så er det meget mere til at stole på, end når en random twitter bruger skriver noget og de to som kommer ud og "bekræfter" er hendes veninde og venindens kæreste..
#5(Med 1 svar)
5. september 2024 kl. 23:38
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Man skal altid huske på, at vi i offentligheden jo stort set aldrig får den fulde historie.

Så må man jo tage sine forholdsregler, når man sætter sig op i folkedomstolens jury.

Det gælder både woke og anti-woke segmentet (i mangel på bedre ord)
#6(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 23:57
Hunt
Helt enig. Så længe vi ikke ved mere end påstand mod påstand, så er det imo forkert at helt partisk at tage side og gå 100% med hvad den ene part siger. (Det gælder begge sider selvfølgelig).
#9(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 06:13
TheJyde
Det sker jo hele tiden at mænd er nogle svin overfor kvinder og tænker når så mange står frem så er den måske go nok og så må han tage sin straf
#10(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 10:44
MoX
🫣😂🤣😂
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.