enkay J stod i et halvt år bag BIG-spillerne.

Tidligere Sprout- og BIG-coach bliver gla1ves nye chef

ENCE har mandag præsenteret deres nye coach, og her er valget faldet på en tidligere BIG-coach.

enkay J er ny coach for ENCE.

Det har den finske organisation mandag formiddag annonceret på sin hjemmeside.

Dermed har ENCE igen en cheftræner, efter de i slutningen af august bænkede kuben på grund af utilfredsstillende resultater. Valget er faldet på enkay J, som i en årrække stod bag Sprout, inden han i 2021 blev hentet ind i varmen af BIG.

Det blev dog kun til et halvt år hos de tyske bjørne, inden gob b blev hevet ind, og enkay J måtte vige pladsen. I 2023 blev han dog sat i spidsen for Entropiqs tilbagevenden til Counter-Strike, men det blev aldrig den store succes.

Tidligere i karrieren har 35-årige enkay J også været analytiker for blandt andre MOUZ samt G2, som han blandt andet hjalp til at vinde ESL Pro League sæson 5 samt DreamHack Masters Malmö tilbage i 2017.

Nu tager han så over for kuben, der som nævnt blev kylet ud i slutningen af august, og tyskeren er forståeligt nok glad for at være inde i varmen.

Jeg er super begejstret for at blive en del af en så prestigefyldt organisation som ENCE, og jeg føler mig meget privilegeret over at være her. Mit mål er at bringe holdet tilbage i top 10 på verdensranglisten. Jeg vil have, at vi arbejder hårdt, nyder at spille Counter-Strike og forbedrer os sammen, dag ud og dag ind, udtaler den nyslåede ENCE-coach.

Selvom enkay J er ny ENCE-coach kommer han ikke til at stå bag gla1ve og co., når de tirsdag brager sammen med Liquid i ESL Pro League. På grund af rosterlock er han nemlig ikke registreret i tide og må derfor se til fra sofaen.

ENCE er nu:

  • Danmark gla1ve

  • sdy

  • Goofy

  • Kylar

  • podi

  • enkay J (Coach)
    --

  • kuben (Bænket)

#1(Med 5 svar)
9. september 2024 kl. 13:31
Bjelanden
Gør sgu lidt ondt i sjælen at glaive er fanget på det hold. Vil oprigtigt gerne se ham på et dansk lineup.
#2(Med 4 svar)
9. september 2024 kl. 15:11
JakobHelms
Det vil jeg også gerne, men omvendt synes jeg det er mega fedt, at der er nogen der har så meget tiltro til gla1ve trods de seneste års resultater.
#3(Med 3 svar)
9. september 2024 kl. 15:15
Bjelanden
Det er faktisk lidt imponerende. Synes også han har formået at skabe nogen gode resultater med ENCE, i forhold til de spillere han har haft til rådighed.
#4(Med 2 svar)
9. september 2024 kl. 19:13
Hunt
Hvilke resultater? Det resutate mod NIP hvor de taber? Hov vent, NIPs academy hold..

Hele det ence hold er til at smide ud (Podi er fredet stadig, men resten)
#5(Med 1 svar)
10. september 2024 kl. 00:44
Kristja
Polakkerne er ikke meget værd bestemt enig. Synes derimod SDY burde være mindst lige så fredet som podi hvis ikke mere. Trods alt deres bedste spiller, og ligger også med højeste rating, og han var nu meget god i Monte.

Ville glaive gøre det bedre, hvis han fik frie tøjler til at bygge sit helt eget hold? Jeg tvivler stærkt på det, og vi kommer næppe til at se det.
#6(Med 0 svar)
10. september 2024 kl. 01:25
Hunt
Overså lidt sdy, han er også undskyldt nu hvor han sammen med podi kom ind på et hold der var dødt fra start.

Gla1ve ville jo nok kunne gøre det bedre, men ville alle ikke kunne det? (Hvis en igl fik de spillere de gerne ville..) Og med så lavt et udgangspunkt i de nu 9 måneder, så er det for langt op til jeg tror på det. Jeg ville gå ud i samarbejde med deres nye træner og finde en igl der passer sammen med ham, for at starte derfra og bygge op.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.