karrigan giver et skarpt råd til device.

karrigan støtter device med opmuntrende ord under svære tider

I en udfordrende periode for device som IGL i Astralis, modtager han støtte fra en anden dansk IGL.

karrigan, der leder FaZe-mandskabet, responderede på et opslag fra device på det sociale medie X, hvor han giver en opmuntrende budskab til sin tidligere holdkammerat.

karrigan svarede på opslaget, hvor device udtrykte sin skuffelse over et par skuffende kampe og den svære tid på sociale medier.

Ikke det bedste tidspunkt at være på sociale medier, men jeg vil alligevel gerne give lidt indsigt til fansene. Jeg er virkelig skuffet over mig selv de sidste to kampe, ikke kun som AWP'er, men også som IGL. Jeg gør mit bedste for at komme tilbage, det kan jeg love jer.

karrigan, der har været en erfaren kaptajn på CS-scenen i mange år, delte sin erfaring og rådgivning med den nye Astralis-kaptajn.

Jeg ved, hvad du går igennem, det er aldrig nemt at opleve kampe, hvor intet virker. Mit budskab er, at hver gang du kommer ud på den anden side af disse følelser, bliver du en bedre leder. Hold hovedet højt.

Med karrigans opmuntrende ord kan device fortsætte det hårde arbejde som IGL.

Astralis står allerede over for en ny udfordring på fredag, hvor de møder Rooster i Last Chance-stadiet i ESL Pro League. Alt presset hviler på Astralis og device, der skal vinde deres næste tre kampe for at have en chance for at gør god væsen af sig i ESL Pro League.

device og karrigan har spillet sammen i CS:GO, da de begge var en del af Dignitas, TSM og i opstarten af Astralis-tiden, inden karrigan fortsatte sin karriere i FaZe.

#1(Med 0 svar)
11. september 2024 kl. 20:51
aGk
Dust2TV sub
cute <3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.