Video: Er du klar til den nye sæson af POWER Ligaen?

Blot fire gange skal man sove mere, før Danmarks bedste Counter-Strike-liga er tilbage.

Der skal bare gå én dag og så en weekend, og så kan vi byde velkommen til endnu en sæson af POWER Ligaen.

Mandag aften klokken 18:00 går det nemlig løs igen, når vi vender tilbage med den 27. sæson af Danmarks bedste Counter-Strike-liga, hvor der er i skrivende stund er skemalagt otte kampe til åbningsaftenen, hvoraf vi selvfølgelig sender fire af dem på Dust2tv på Twitch fra vores studie i Odense.

Er du endnu ikke ved at gå ud af dit gode skind af spænding inden sæsonen, kan det være, du bliver lidt mere tændt på en sæson med hold som Preasy, WOPA og MASONIC, når du har set vores helt nye hype-video¨, som forhåbentligt gør dig lidt mere spændt og klar til mandag aften.

Videoen kan ses herunder:

Hype-videoen er endnu en del af det nye indhold, vi kommer til at bringe nu her inden og i løbet af den nye sæson af POWER Ligaen, hvor vi blandt andet satte fokus på zEden, som dog nu er bænket i WOPA, i en serie af nye spillerportrætter.

Derudover kommer der yderligere et større projekt af videoer, som I dog stadig må vente lidt med at få afsløret, men her gælder det om at holde øje med siden de næste dage inden ligastart, da det helt sikkert er noget, I ikke vil gå glip af.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.