Skribentens eget fantasy-hold i Ligaen.

Nu kan du lave dit eget fantasy-hold i POWER Ligaen

Fantasy-hold som vi kender dem fra HLTV, kan nu laves med spillere fra alle divisioner i POWER Ligaen.

Har du altid drømt om at blande POWER Ligaens spillere på kryds og tværs til dit helt eget dream-team? Nu kan du lave dit eget POWER Liga fantasy-hold og konkurrere mod venner - eller fjender - om, hvem der kan samle flest point sammen.

I dit fantasy-hold får du point baseret på spillernes individuelle præstationer i kampene – jo bedre de spiller, jo flere point optjener du. Derudover giver en vunden kamp dit hold seks ekstra point, mens et nederlag trækker tre point fra.

Du starter med 1.000.000 kroner til rådighed, for at sammensætte dit fantasy-hold ved at vælge spillere baseret på deres præstationer fra sidste sæson – du kan kun vælge to spillere fra hvert hold. Spillernes prissætning er kalkuleret efter præstationer fra sæson 26 af POWER Ligaen. Man skal også tildele ens spillere roller som kan give ekstra point, men også minuspoint.

Her kan du se de forskellige roller, som man kan tildele spillerne.

Hvordan laver man et fantasy-hold?

Powerstats Fantasy handler om, at man skal lave et hold med 5 spillere fra samme division. Du kan lave et fantasy-hold for hver division, men du kan altså ikke lave et fantasy hold med spillere fra både Ligaen, 1.div og 2.div, men man kan godt blande fx. 2.division A og 2.division B, eller 3.division D og 3.division A og så videre. Du kan derfor skabe en perfekt balance mellem kendte stjernespillere og uslebne diamanter.

På det sociale medie X har manden bag Powerstats.dk og fantasy, TigerX, skrevet om den nye feature på sin hjemmeside. Du kan læse regelsættet og mere om de forskellige roller såsom: Stathunter, Mr. Consistent og Noob her.

Hos Dust2 har vi førhen været glade for fantasy-ligaer. Du har eksempelvis kunne vinde et dust2 fantasy-vinder badge, som man kan flexe for alle de andre i kommentarfeltet.

"Måske vælge dine kammerater... eller lade være, hvis du ikke synes, de er gode nok"

Dust2 har været i kontakt med TigerX og spurgt ind til, hvordan fantasyfeaturen kommer til at bidrage til scenen:

Fra starten har vores mission med Powerstats været at gøre hver sæson lidt sjovere og mere spændende for dem, der spiller eller følger med i POWER Ligaen. Hvis du allerede er en del af POWER Ligaen, ved vi, at du er konkurrenceminded. Så hvorfor ikke tage det til næste niveau?

Måske vælge dine kammerater... eller lade være, hvis du ikke synes, de er gode nok? Så får du nok en besked fra vennerne, der jokende spørger, hvorfor de ikke er blevet valgt – det har vi allerede set ske efter kun én dag. Det er fantastisk at se folk have det sjovt med det!

Med henblik på præmier, så har TigerX udtalt følgende til Dust2:

Vi har overvejet det, men har valgt ikke at have præmier i første sæson for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Der er ikke noget mere skuffende end at tabe en konkurrence på grund af en fejl i pointsystemet. Desuden er Powerstats et projekt af og for fællesskabet i POWER Ligaen, og vi tjener ikke penge på det. Hvis vi vælger at have præmier i fremtiden, vil det sandsynligvis ske med støtte fra organisationer eller spillere, der ønsker at bakke op om det.

Fantasyfeaturen har allerede fået en del omtale på X, men er også blevet set på forskellige Twitch-streams i forbindelse med POWER Liga predictions. Du kan også søge på spillere og se deres fantasy-hold inde på siden.

Lav dit eget fantasy hold her

#1(Med 0 svar)
13. september 2024 kl. 18:45
MTT_-
Suuuuiiiii
#2(Med 0 svar)
14. september 2024 kl. 03:55
xguysOG
Amen hvor er det bare fantastisk <3
#3(Med 0 svar)
14. september 2024 kl. 10:09
SnaL
Det er vildt fedt! Er spændt på at se hvordan de forskellige fantasy hold klarer sig!
#4(Med 0 svar)
17. september 2024 kl. 21:00
smed
ka ik forstå hvorfor skodo er så dyr ? han spiller på gameboy ? o.O
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.