Snax, har individuelt ikke slået til i G2.

HooXi-erstatning høvles ned efter svage præstationer

Snax får ikke ros for sine præstationer under ESL Pro League. Tværtimod er den polske veteran blevet mødt med hård kritik på sociale medier.

G2 nåede til semifinalen, hvor de tabte 1-2 til NAVI, men Snax leverede sin værste turnering hidtil i G2-trøjen.

Det har medført, at flere på de sociale er gået til tasterne og kritiseret G2-kaptajnen.

Eksperten Mauisnake var ikke imponeret over Snax' præstation på Inferno i kampen mod NAVI.

Det er ikke første gang, at Mauisnake er ude efter Snax, efter skiftet til G2. Tidligere i turneringen lagde han et billede op, hvor han mente, at både Snax og G2-coachen, TaZ, bliver trukket op af de andre spillere. Før dette sammenlignede han HooXi og Snax.

X-brugeren backpackbrain pointerer det samme, men mener også, at HooXi var bedre til "calle" under kampene.

Her er statistikkerne for Snax og HooXi, i de seneste turneringer for G2.

De første turneringer for Snax i G2.
De sidste turneringer for HooXi i G2.

Snax har firepower-rating på nul under Pro League

Det er ikke kun dem, som er ude efter Snax, efter G2's exit fra ESL Pro League.

Blandet andet har både NIP Impacts coach, NaToSaphiX og quacke, som skribent for Dust2.se, undret sig over den firepower, som Snax bringer til G2.

Næste turnering for Snax, hvor han for alvor kan få vist sit værd i G2 og modbevise sine kritikere, bliver i København. Her spiller G2 med i BLAST Fall Final, hvor de åbner mod et FaZe, som har ikke præsteret længe. Kampen spilles den 25. september.

Her er et udpluk af opslag med kritik rettet mod Snax, efter nederlaget til NAVI:

#1(Med 7 svar)
22. september 2024 kl. 13:21
JakobHelms
Det er godt nok også en bundperformance. Det er jo efterhånden også tydeligt at en af grundene til at HooXi blev kicked - desværre - var hans generelle humør, opførsel og manglende mulighed for at løfte holdet op. Det er bare SÅ surt at så mange folk har brugt så meget energi på at tale ham ufortjent ned. Ja, han er en over-gennemsnittet tier 1 IGL med under-gennemsnittet firepower, men langt fra så elendigt, som folk tit har gjort ham til (og det ser man jo bl.a. her).
#2(Med 4 svar)
22. september 2024 kl. 13:30
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes det er så ærgerligt at det at man stiller høje krav og har forventninger bliver set negativt på. Ved ikke om jeg læser det du skriver forkert. Men min opfattelse er bare at det virkeligt er tit, at den person på et hold der kræver at man tager ansvar, og stiller krav er den der er "sur og brokker sig"
#4(Med 3 svar)
22. september 2024 kl. 13:37
JakobHelms
Det jeg hentyder til er mest af NiKo og Swani (deres tidligere træner) har snakket om at HooXis humør blev påvirket af de mange generelle kommentarer om hans evner, men også at HooXi var udbrændt, nedslået og "emo" (som Swani kaldte det) efter at de bl.a. missede majoren, og at det havde en enorm påvirkning både på hans eget niveau, men også bare på hvordan rosteren generelt hang sammen.

Så sådan som jeg tolker det var problemet ikke så meget, at han bankede i bordet og sagde, at det skal vi gøre bedre, men at han måske snarere netop ikke gjorde det, og blev mere indelukket i stedet for at løfte rosteren, når det gik skidt.
#5(Med 2 svar)
22. september 2024 kl. 13:42
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Okay. det har jeg ikke hørt. Ærgerligt hvis det er det.
Med det indtryk jeg har af hooxie lyder det liiiidt.. Han virker som en der er pisse ligeglad med sine stats. Det handler om all around hold præstation.
Og igen forstår jeg ik helt? de kom jo til semifianlen i majoren? Det var den forrige de missede og han kan vel ikke være nedtrykt af ikke at kvalle til majoren før, når de lige har kvallet..

Okay det er slet ikke mit indtryk.. Jeg tror det var i en bootcamp podcast hvor der blev snakket om at han nærmest ikke måtte sige noget til sidst og "banke i bordet" som du siger, fordi der virkeligt var meget meget følsomme typer og han til sidst nærmest blev opgivende over der ikke kunne siges noget.
#7(Med 1 svar)
22. september 2024 kl. 13:48
JakobHelms
Mit indtryk var, at det var et tilbagevendende problem.

Jeg har faktisk ikke hørt det Bootcamp-afsnit, så min opfattelse er primært baseret på hvad Swani og NiKo har sagt offentligt, men det må jeg hellere lige få hørt :-).
#8(Med 0 svar)
22. september 2024 kl. 13:50
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja okay. Dunno. Jeg skal ikke være den der siger hvad der er hvad, og vi kan jo opfatte det forskelligt. Jeg tror også bare selv jeg er fan af the hooxie approach, så måske jeg er lidt farvet.

Ærligt det ville jeg gøre. Husker det somom Roej også er med og der bliver sagt nogle ok spændende ting. Kan dog godt forstå hvis du er kommet lidt væk fra bootcamp.
#3(Med 0 svar)
22. september 2024 kl. 13:36
MeRo
Hvad mener du med hans opførsel?
#9(Med 0 svar)
22. september 2024 kl. 14:34
kagemandtoga
Ja det er en skam ville gerne have set Hooxi med Malbs på hold kortet før de sparkede Hooxi
#6(Med 0 svar)
22. september 2024 kl. 13:43
RAF
Det er selvfølgelig ikke så godt men de kom da i semifinalen... Og ift til kampen mod navi, så uanset hvor mange snax havde skudt så ændrer det ikke på at navi tydeligt er længder bedre end g2 p.t.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.