HyperioN skifter ud midt i kampen om overlevelse

Bukki forlader HyperioN i 1. division halvvejs inde i sæsonen.

Efter at have spillet den første halvdel af sæsonens kampe for HyperioN, stopper Bukki i organisationen.

Dette annoncerede mandskabet på det sociale medie X, onsdag aften.

Vi har besluttet at lade Bukki gå i dette transfervindue, primært på grund af personlighedsforskelle inden for holdet. Vi vil gerne takke ham for hans tid hos organisationen og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

Bukki har i denne sæson spillet ni kampe for HyperioN, hvor han endte med en rating på 0.78. Inden dette spillede han for Kronjyllands Talent og Esport Harte.

Selvom Bukki er ude i kulden hos HyperioN, så spår han dem gode chancer for overlevelse i 1. division.

Vi startede sæsonen med fire ud af fem spillere, der ikke har været i 1. division før. I denne sæson er 1. division meget åben, derfor troede vi på overlevelse. Hvilket jeg egentlig føler vi viser er muligt her i første halvdel, med tre kampe som tabes i enten overtiden eller 13-10, siger Bukki til Dust2.dk.

Denne division er bare et helt andet niveau, hvor man ikke kan sovse tre eller fire runder væk på individuelle fejl. Jeg føler ikke drengene har peeket og er sikker på, at når de finder den rigtige type spiller. Så lukker de lidt flere kampe.

"Vi var bare uenige i mange hans meninger"

I en kommentar til Dust2.dk uddyber Bukkis tidligere holdkammerat, Damsi, på hvorfor det ikke lykkedes med Bukki.

Vi var bare uenige i mange af hans (Bukki, red.) meninger. Anker-rollen var også en ny rolle han skulle spille, som gjorde det svært for ham, fortæller Damsi og fortsætter:

Vi alle syntes, at han er pisse nice og flink som person.

Damsi vil ikke kommentere på hvilke meninger de i mandskabet var uenige med Bukki om.

Bukki kan nikke genkendende til denne beskrivelse. Han og Damsi havde ikke altid samme synspunkter, hvilket blev tydeligt på serveren. Det hele begyndte som en dans på roser for HyperioN-holdet, men hurtigt blev hverdagen en realitet, og "honeymoon"-fasen forsvandt.

Vi starter vores første praccs med at spille det bedste CS, men så bliver der ligesom stille og roligt pillet initiativ og medbestemmelse ud af spillet, hvor vi lever og dør ved freezetime-calling. På CT er det hver mand for sig selv, hvor vi kun vinder runder, hvis en stepper op. Med en kemi, der måske ikke var der, hvilket man også tydeligt kan se i mit og vores spil på serveren. Så vidste vi alle der skulle ske noget, siger Bukki.

Kemien var der ikke rigtigt mellem Damsi og jeg, og jeg følte mig ikke hørt. Derfor blev beslutningen, at de mente det så var mig der var problemet.
Jeg har kun gode ting at sige om selve organisation HyperioN og Optimum, som har holdt det de har lovet.

HyperioN er i skrivende stund på en syvendeplads i 1. divisionen, hvor de har ni point efter ni kampe. De har sammen med Wopa Academy allerede spillet halvdelen af kampene i sæsonen.

Der går knap tre uger før de skal i aktion igen i POWER Ligaens første division, når de møder op den 22. oktober mod Kronjyllands Esport og Wopa Academy.

HyperioN består af:

Se spillernes profiler på ligasiden ved at klikke på deres nick herover.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.