BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
marie og co. kæmper om pladser til slutspillet i Stockholm, hvor ESL Impact-slutspillet afholdes.

Astralis Women møder NAVI Javelins i jagten på ESL Impact-slutspillet

Fredag aften har Astralis' kvindehold muligheden for at sikre sig en plads i Play-in-stadiet ved ESL Impact League, når de møder NAVI Javelins i en afgørende kamp.

Gruppespillet i ESL Impact League nærmer sig sin afslutning, og tre hold kæmper intenst om en billet til Play-in-stadiet. Med to sejre i ryggen indtager Astralis W tredjepladsen i denne sjette sæson af den europæiske ESL Impact League.

Førstepladsen er allerede sikret af NIP Impact, som har taget fire sejre og sendt den danske spiller ramziiN videre til ESL Impact League-slutspillet.

Astralis W står over for en svær opgave mod NAVIs kvindehold, hvor en sejr vil sikre dem en plads i Play-in-Stadiet, hvor der er tre billetter på højkant til slutspillet.

Tæt kamp om tredjepladsen

Det er med at holde tungen lige i munden. Selv hvis Astralis W skulle tabe til NAVI Javelins, så er der stadig en chance for, at det danske hold bevarer deres tredjeplads.

Inden dagens afgørende kampe har både Astralis W og Let Her Cook seks point, mens Spirit Female ligger med tre point. Da disse tre hold allerede har mødt hinanden, bliver fredagens opgør altafgørende.

I det første opgør vandt Spirit Fe 2-1 over Astralis W, mens Spirit Fe senere tabte 1-2 til LHC. Astralis W vandt deres første kamp, da de slog LHC med cifrene 2-1.

Indbyrdes opgør har størst betydning i denne turnering, når det kommer til hold med samme antal point. Det næste i rækken er vundne maps i deres indbyrdes kampe, men da alle tre hold har samme antal vundne maps mod hinanden, må de se nærmere på reglerne om map difference og samlede vundne maps i gruppespillet.

Astralis og LHC har i deres fire kampe vundet fem maps og tabt fem maps i det hele, mens Spirit kun har vundet fire maps og tabt syv maps. Dette bliver vigtigt at holde øje med i dagens kampe.

Sådan spiller Astalis W sig videre

Fredag aften står LHC overfor NIP Impact, der kun har tabt ét map i gruppespillet, mens Spirit Fe tager imod ENCE Athena, som endnu ikke har vundet et eneste map i turneringen.

Hvis Astralis W vinder deres kamp mod NAVI, så sikrer de sig andenplads i gruppen uanset resultaterne i resten af gruppen, da de vil være bedst indbyrdes i mellem de hold, der vil være på ni point.

Taber Astralis W derimod, skal lommeregneren frem. For at de kan avancere, må LHC tabe i alle scenarier. Med en 1-2-nederlag, har Astralis stadig mulighed for at bevare tredjepladsen, så længe Spirit fe kun vinder 2-1.

Hvis alle tre hold ender med lige antal point, samt lige antal vundet og tabte maps, så skal der kigges på indbyrdes runde score. Her er Astralis dårligst stillet af de tre hold.

Astralis skal undgå, at Spirit fe vinder 2-0, og de selv taber 0-2 i deres kamp, da det vil betyde, at Spirit-holdet overhaler på dem map difference.

Det bliver en hård duel om tredjepladsen for at spille sig videre til Play-in-stadiet, når de tre hold torsdag aften kl. 19:30 spiller deres afgørende opgør samtidig.

NAVI Javelins
19:30
Astralis W
Odds
Faktaboks

Reglerne for Tiebreakers:

  • 1. Point opnået mellem deltagere med samme point (direkte kampsejr > direkte kamptab)

  • 2. Map difference mellem deltagere med samme point (3:2 maps > 3:3 maps)

  • 3. Antal vundne maps mellem deltagere med samme point (3:3 maps > 2:2 maps)

  • 4. Samlet map difference

  • 5. Samlet antal vundne maps

  • 6. Runde score difference mellem deltagere med samme point (23:21 > 23:22)

  • 7. Antal runde score mellem deltagere med samme point (24:22 > 23:21)

  • 8. Samlet runde score difference (39:31 > 40:33)

  • 9. Samlet antal runde score (40:32 > 39:31)

Læs hele regelsættet her.

Se dagens kamp her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.