KÆMPE FEST I VENTE: KØB BILLET TIL POWER LIGAENS FINALE DEN 23. NOVEMBER
LIVE
Foto: Esport Danmark

Danmark baner vejen mod finaleplads

Med sejren over Sverige har det danske mandskab mere eller mindre sikret sig en plads i finalen.

Lørdag aften har Danmark mere eller mindre sikret sig en plads i finalen ved Nordic Championship Women, efter de besejrede Sverige med 2-0.

Det danske kvindehold startede stærkt ud med at vinde Vertigo med intet mindre end 13-5, hvorefter det blev til en tand tættere sejr på Ancient.

På Ancient skulle mappet afgøres i dobbeltovertid, før Danmark kunne vinde med cifrene 22-20, hvilket meget vel har sikret dem en plads i finalen, der har 22.750 kroner på højkant til vinderen.

Finalepladsen er nemlig ikke helt sikker endnu, da det kommer til at afhænge af morgendagens resultat i den sidste kamp i gruppespillet, som står mellem Sverige og Finland.

Det sidstnævnte mandskab har vundet to af sine mulige kampe og har en stor rundeforskel, hvorfor Sverige skal formå at vinde med ti runder uden at tabe et map, hvis de skal snuppe finalepladsen fra Danmark.

Finalen ved Nordic Championship Women bliver afviklet kl. 13:00. Imens vinderen bliver knap 23.000 kroner rigere, må det tabende hold nøjes med at rejse hjem med 9.750 kroner.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.