DaZeD er genforenet med swag og AZK.

DaZeD, swag og AZK skaber nyt hold

Tre af de tidligere iBUYPOWER-spillere er gået sammen om et nyt hold, som vil deltage i den kommende sæson af ESEA MDL.

Den tidligere iBUYPOWER-spiller, DaZeD, har idag offentliggjort, at han sammen med swag, AZK, Pollo og dapr har stablet et nyt hold.

DaZeD, swag og AZK var blandt den startfemmer, som i januar 2015 blev bannet fra alle Valve-sponsoreret turneringer, og dertil også flere af de store ligaers turneringer som ESL og DreamHack.

Spillerne har dog igen mulighed for at deltage i flere af disse turneringer, da organisationerne har valgt at fjerne det ban, som de har haft på dem i næsten tre år. Flere af disse spiller havde herefter været ude på deres sociale medier og skrive, at de havde interesse for at komme tilbage i CS-scenen.

Nu kommer dette scenarie til at finde sted for tre af dem, da DaZeD, swag og AZR  har skrevet sig op til den kommende ESEA MDL lige sammen med to unge talenter. Det nye hold vil til deres ESEA MDL kampe gå under navnet GX.

De resterende spillere i holdet er 20-årige Pollo og 18-årige dapr. Pollo har tidligere været set spille i ESEA Premier turneringer, mens dapr endnu ikke har været blandt nogle store turneringer. 

GX består af følgende fem spillere:

#1(Med 3 svar)
9. september 2017 kl. 18:03
Fluzz
At dømme ud fra Dazed egen video, youtube.com/watch?v=1oHZXbpeFGA&t=0s, lyder det næsten som om de er endt med denne løsning da hen ikke selv føler motivationen er høj nok og chancerne for at Brax (swag) ender på Cloud9 eller Liquid er bedre end chancerne for at deres hold er på et niveau der svarer til Brax.
#2(Med 2 svar)
9. september 2017 kl. 18:10
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Brax kommer aldrig på cloud9, det ville betyde et kæmpe profit loss for organisationen når de ikke kan spille majors. Der er for meget profit i det kommercielle ved stickers og pr'en omkring majors.
#5(Med 1 svar)
9. september 2017 kl. 19:55
PHedemark
Jeg tvivler på at det er stickers der gør forskellen for C9. Til gengæld kan der være god ræson i at PR-værdien er for stor. Og så skal Ska vel også ud før der sådan rigtigt er plads til brax?
#6(Med 0 svar)
9. september 2017 kl. 19:59
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er helt enig.
Og det var ikke pengene de får af stickers jeg mente, men pr igennem de stickers. Mange kender jo kun holdene der har de skide major stickers.
#3(Med 0 svar)
9. september 2017 kl. 18:16
er1K
Jeg synes det er synd, at man ikke har satset hårdere på det her lineup. Hvis de klarede sig super godt og bare stompede igennem det hele, så havde der været et større pres på turneringsansvarlige fordi folk vil se de bedste hold i verden spille jo.

Derudover ville Valve nok også være mere tilbøjelige til at tage en dialog med et hold der kunne conteste top4 til majors.
#4(Med 0 svar)
9. september 2017 kl. 19:17
Divi
Uanset hvordan det går, så skal de sku have et held og lykke. Altid været en gang af Dazed og hans måde han plejede st spille på. Håber han kan genfinde det.
#7(Med 0 svar)
10. september 2017 kl. 09:13
Christian
dapr er vild
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.