POWER Ligaen starter
LIVE
Beskyldningerne mod Maniac tager til.

Flere står frem: Ikke enkeltstående tilfælde

Flere kilder står frem og fortæller om deres oplevelser med Maniac til Dust2.us.

Det har ikke været en god uge for Counter-Strike-eksperten Maniac, der er blevet anklaget for sexchikane, trukket sig fra ESL Pro League, og senere vendt ryggen af BLAST og PGL.

Og nu ser den ud til at blive en del værre.

Flere kvinder og vidner, heriblandt spillerne CYPHER og Rhys, står nu frem til vores søsterside Dust2.us og fortæller deres side af sagen. Her bliver historierne fra tidligere på ugen bekræftet samtidig med beretninger om tilfælde ved andre lejligheder, hvor Maniac skulle have opført sig højst upassende.

De nye tilfælde indbefatter beskeder til en 17-årig på Instagram og ikke-konsensuel befamling af en kvinde til IEM Katowice 2022 og HLTV Award Show i 2023.

Maniac skulle også være blevet eskorteret væk fra en afterparty til BLAST Premier World Final 2022 af sine kollegaer efter at have opført sig upassende overfor en kvinde, fortæller tre vidner til Dust2.us - heriblandt to personer fra broadcasten, der ønsker at forblive anonyme af frygt for professionelle konsekvenser.

De to britiske, professionelle spillere CYPHER og Rhys fortæller om en hændelse med en tredje kvinde ved G2's afterparty, hvor Maniac har opførst sig upassende.

Han blev ved med at komme hen til Darragh (den tredje kvinde, red.) meget beruset og alt for tæt på. Det førte senere på aftenen til, at han kom op til hende bagfra og klaskede hende i numsen, hvorefter han gik væk, mens han smilte til hende. Jeg blev nødt til at "body-blocke" ham væk fra pigen resten af aftenene, siden han blev ved med at prøve at vende tilbage, fortæller Rhys.

CYPHER bekræfter Rhys' udtalelse og understreger samtidig, at Maniacs egen udlægning af aftenen ikke er sandfærdig.

#1(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 23:30
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Han lever jo åbenbart op til navnet.

Selvom det er en hård kultur og der her, som i så mange andre sager bliver samlet til bunke, tænker jeg sku lidt hvor afgørende det er at nogen tør at stå frem.

Det hører ingen steder hjemme at folk bliver antastet og forulempet til branchefester / privatarrangementer og lignende. Men BLAST’s statement i kølvandet på skandalen indikerer måske at der har været et eller angiveligt en række møder omkring hans adfærd, hvor de 3-4 ture som væltepeter på dansegulvet har været dødsstødet for ham.

Den er svær at forsvare, hvordan fanden skal man nogensinde kunne modbevise en anden persons følelser ved en hændelse HVIS man har haft rent mel i posen.
#2(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 01:24
Tr0llern
Ud med ham. Idiot
#3(Med 12 svar)
6. september 2024 kl. 06:48
zwank
Kan vi ikke få nogle flere kommentarer fra zyppp, Hunt, RasmusRoev og alle de andre der insisterer på en “random” kvinde med intet at tabe er ude og ødelægge deres favorit casters liv :(
#5(Med 6 svar)
6. september 2024 kl. 07:44
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg er fuldkommen ligeglad med hvem det er lmao, det er princippet i at man bliver lynchet uden bevis. Men vi må ikke håbe du bliver anklaget uden bevis, så skal dit levebrød jo bare tages fra dig, ikke sandt?
#6(Med 5 svar)
6. september 2024 kl. 07:59
zwank
Nu mister jeg nok lige mit levebrød foreløbig, i og med jeg ikke går og gramser på kvinder, men det da godt at vide HVIS jeg gjorde, så er der en hær af incels der ude til at forsvare mig og mine tendenser til at være en klam fyr. :o)
#10(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 08:48
9600BAUD
En mand gramser en del gange på en kvindes bryster, selvom hun ikke er interesseret - og så skriver en bruger herinde gudhjælpemig “… Hvis man ikke kan klare hvordan fulde mennesker opfører sig, så lad dog vær med at stå fuld på danskegulvet kl 2 til en fest...”!

Hvordan skal man kunne sende sin kone eller datter til fest, når unge mennesker (der vel ikke engang har indtaget alkohol), kan skrive sådan herinde. Ikke alene er det åbenbart forventeligt, men kvinden skal på forhånd vide at hun risikerer at blive gramset på - hvis hun ønsker at kunne deltage i en fest og tillader sig at danse.

Så bliver det næsten ikke mere ækelt. Det er forventeligt at nogle mænd ikke kan beherske sig og ellers skal kvinderne åbenbart blive hjemme - hvis de ikke kan acceptere det! De skal også sørge for at have beviser for overhovedet at kunne udtale sig om det?!

/baudie
#15(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 09:50
JSs
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
+1.

Det er uhyggeligt.
#11(Med 2 svar)
6. september 2024 kl. 08:58
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Man ved bare du er libtard når du bruger termen incel :o)
Men det er fint, du behøver jo ikke have gjort det, der skal bare være én kvinde der ser sig sur på dig, også kan hun anklage dig for diverse ting :-)
#14(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 09:49
zwank
“Random kvinde med en emotionel personlighedsforstyrrelse” behøver ikke nogen videre politisk agenda for at blive stemplet som incel adfærd. Direkte ud af abuser håndbogen.
#18(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 18:52
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
incel adfærd er ikke engang en ting. du skriver som incels er en religion 😂
#7(Med 3 svar)
6. september 2024 kl. 08:14
aGk
Dust2TV sub
Man kan godt både synes, at fremgangsmåden med public lynching er forkert samtidig med at man synes at Maniac er en gris.

Der er jo helt sikkert noget om sagen, men folkedomstolen havde jo allerede dømt Maniac da den første anklage kom.
#8(Med 2 svar)
6. september 2024 kl. 08:24
zwank
Retssager angående voldtægter tager nogle gange så lang tid her hjemme at sigtelsen frafalder, og i og med vi ikke har det mest forfærdelige retssystem, er det måske ikke uhørt at der sker lignende i andre lande.

Oven i er det en kendt adfærd hos personen, med udtalelser om hændelser tilbage fra Blast Finals i 2022. Skal han bare have lov til at rende rundt og være klam, mens at der kører en sag og kvinder presses ud af erhvervet i mellemtiden? Eller er det måske helt OK at de her kvinder deler deres oplevelser de har haft med en prominent figur på scenen?
#9(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 08:42
aGk
Dust2TV sub
Bare det at "voldtægter" skal nævnes i den her sammenhæng viser hvor farlig folkedomstolen er.

Som sagt, jeg føler ikke der er nogen tvivl om at han har være en gris, men den "kendte adfærd" kom jo netop først op efterfølgende, men han var allerede blevet dømt efter den første anklage var kommet ud og det egentlig bare var enkelt påstand mod enkelt påstånd.
#13(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 09:13
zwank
Voldtægter var måske lige voldsomt nok også, lad os holde det til seksuel krænkelse, en dom langt mildere og derfor endnu mere nedprioriteret.
#16(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 10:26
mufcdk1974
Spot on.
Første reaktion: Kvinder kan da bare tænke over hvad de laver.

Fucking nej. Ingen kvinder skal tænke over om der bluse er sexet, eller danse bevægelserne giver mænd stiv diller eller får beskidte tanker.
Beskæmmende hvad der har været af indlæg herinde. Der er squ langt igen, suk.
#4(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 07:34
RAF
Det da trist at miste en god kommentator i cs2, det tror jeg vi er mange der synes. Men det jo ikke de kvinder der står frem, som er skyld i at han ryger ud. Det hul har han selv gravet med hans adfærd...
#12(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 08:58
JustaRadom0ldDude
helt enig...
man skammer sig over sit køn og vi mænd burde nok gribe mere ind når vi ser det. Det er ikke ok at gøre den slags hverken i dag eller før.
#17(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 12:22
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Maniac er så åbenbart en gris. Kan ikke holde sit alkohol. Og har selv gravet sig ned i det hul her. Det er vi enige om. Fortjener det i sidste ende.

Jeg er stadig dybt uenig i at smide folk under bussen på den måde her på sociale medier, er vejen frem med de her sager.
Tænk hvis det var en der var uskyldig, og kvinden bare havde været fuld og opfattet det forkert. Så havde cancel culturen lige ødelagt vedkommendes karriere. Og igen vil jeg lige understrege at det ikke handler om maniacs tilfælde, men generelt at komme med udmeldinger gennem soME.
#19(Med 0 svar)
7. september 2024 kl. 08:57
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jamen det jo flot. I lever i et samfund hvor ord kan få folk mere straffet end gerning! Hvis det gik dig på dengang, kunne du have sagt noget ellers hold din kæft. Det her krænkelse pis er bare for meget! Der forældelse dato på voldtægt men at komme og sige han tog mig på låret det kan man altid. Siger ikke at man skal opføre sig som man vil, men ærligt hvis nogen går over sine grænser så sig det NÅR DET SKER!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.