POWER Ligaen starter
LIVE
maNkz har i godt et års tid været IGL for ECSTATIC, efter birdfromsky fløj fra reden.

Medie: maNkz på blokken i nyt NA-projekt

Ifølge Dust2.us bliver den danske IGL en del af et nyt nordamerikansk hold.

maNkz kan meget vel være på vej over Atlanten for at slutte sig til organisationen M80, der pønser på at lave et nyt hold med base i Nordamerika.

Det erfarer Dust2.dks amerikanske søsterside, Dust2.us, der fra kilder tæt på situationen erfarer, at M80 lige nu er i forhandlinger med resterne fra ATK, som tidligere på måneden blev fritstillet. Det drejer sig om Swisher og reck.

Sammen med de to amerikanere har M80 så udset sig maNkz, der siden august sidste år har været IGL for ECSTATIC, efter birdfromsky som bekendt blev gaflet af Copenhagen Flames.

Sidst men ikke mindst skulle holdkortet for M80 bestå af en for maNkz gammel kending i svensk-amerikanske WolfY, der blandt andet har været forbi ECSTATIC, samt guatemalanske malbsMd, som tidligere har spillet sammen med coldzera på 00Nation.

M80 har i forvejen hold i VALORANT, Rocket League samt Rainbow Six, og organisationens sportsdirektør SyykoNT udtalte i juni til Dexerto, at organisationen havde planer om at lave et verdensklasse Counter-Strike 2-hold.

Skulle rygterne holde stik, kommer M80 til at bestå af:

  • Danmark maNkz

  • USA Swisher

  • USA reck

  • USA WolfY

  • Guatemala malbsMd

#1(Med 9 svar)
12. juli 2023 kl. 11:40
skov
Virker som et mærkligt move
#3(Med 7 svar)
12. juli 2023 kl. 12:16
xone
Gør det virkelig? Ville man ikke nærmest alle dage sige ja tak medmindre man er fast inventar i top5?
#4(Med 6 svar)
12. juli 2023 kl. 12:19
skov
Forstår ikke din kommentar ven??
#5(Med 5 svar)
12. juli 2023 kl. 12:26
xone
hvad er det du ikke forstår?
#6(Med 4 svar)
12. juli 2023 kl. 12:29
skov
Til alt hvad du skriver m8. man siger vel kun ja til det tilbud hvis de tilbyder en helveds masse penge intet andet
#10(Med 3 svar)
12. juli 2023 kl. 20:00
ElChapo
Tja... Man kan vel argumentere for at pengene er en ting, men..
Hvis man på det her tidspunkt i hans karriere siger nej, er man godt blæst.
Der er måske 10 grunde til at det giver mening at han tager videre.
#11(Med 2 svar)
12. juli 2023 kl. 20:30
skov
De 10 grundevil jeg gerne høre! for det Line up der venter der over virker ik som en opgradering plus hvis du tager der over og spiller siger du os forvel til meget af det sociale liv familie og venner.
#12(Med 1 svar)
12. juli 2023 kl. 21:19
ElChapo
Bare det at jeg overvejede at skrive et par grunde viser hvor lidt du ved om cs generelt.
For at nævne et par:
Penge
Flere muligheder for at kvalle til rmr/større turneringer
Bevise sig selv i usa (Cadian var i Rogue på et tidspunkt, se ham nu)
Større org med flere muligheder for at bygge et bedre hold op
Herfra må du bruge fantasien...

I forhold til det sociale - Ved nu ikke hvor meget socialt samvær 10-12 timer bag skærmen hver dag giver, men jeg ved helt sikkert at Marcus aldrig ville sige nej til så stor en mulighed.
Lidt ligesom da Blame sagde ja til Complexity..

Kom nu lidt ind i kampen her.
#14(Med 0 svar)
13. juli 2023 kl. 10:39
skov
Iforhold til at kvalle vil det ikke blive nemmer bare fordi det er na kvalls de skal igennem der stadig kamp om pladserne.

Den med støre org for at bygge et bedre hold op pt har de stablet en hold på bene så tænker der går lidt tid før de rammer deres perfekte line up hvis de bytter rundt men ja mugligheden er der for de kan hente talenter eller stjerner ind.

Hvis jeg ikke husker helt galt så var det ikke Rogue Cadian tog til men TSM hvilket fik kickstartet det hele igen.

Dog fik blame os et tilbud med nogle lidt andre spiller plus Complexity på daværende tidspunkt havde været ude og sige de ville opgrader hele holdet til stjerner spiller

Men ja jeg kan da sagtens forstå hvis mankz vil prøve noget nyt nu har han være et varmt emne længde
#9(Med 0 svar)
12. juli 2023 kl. 16:37
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorfor?
#2(Med 2 svar)
12. juli 2023 kl. 12:03
tinzuldateN
"organisationens sportsdirektør SyykoNT udtalte i juni til Dexerto, at organisationen havde planer om at lave et verdensklasse Counter-Strike 2-hold."
Så det her er deres 2. hold og så kommer der et et verdensklasse hold til henover dette lineup, for ellers er der da en der har misforstået opgaven fuldstændig i den organisation :D
#7(Med 0 svar)
12. juli 2023 kl. 14:56
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Medmindre man virkelig har mange millioner at brænde af på projektet, så er det vel en ret solid tilgang først at stable et hold på lavere niveau på benene - formentlig med et håb om at en eller flere af spillerne fra holdet kan udvikle sig til også at kunne danne basen for et tier 1 hold i fremtiden.
#8(Med 0 svar)
12. juli 2023 kl. 15:39
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Det her burde være et hold som har muligheden for at spille sig igennem til den amerikanske RMR til CPH. At bygge et "verdensklassehold" når man som org ikke har noget omdømme er svært, men hvis man kan bygge et hold som er konkurrencedygtigt og så opgradere det løbende kan man jo godt med tiden kigge imod et hold som kommer op i de højere luftlag.

De individuelle brikker på det her hold virker også til at være nogenlunde at bygge videre på:

Swisher er en af de spillere som mange har snakket om i NA, der burde havde haft en mulighed for at bevise sig på et højere niveau.
WolfY har vist at han kan være med omkring top 30 på AWPen i de gamle udgaver af ECSTATIC/Lyngby, samt ham og mankz kender hinanden fra de hold, dette er også vigtigt når man samler et hold fra scratch.
Mankz har været rygtet væk fra ECSTATIC til nogle rimeligt flotte adresser blandt andet har hans navn vist været nævnt i forbindelse med GamerLegion mm.
Malbs er en god spiller og hvis han finder sine fødder på et solidt lineup så skal han nok udvikle sig til at blive en ganske god spiller omkring top 30 niveauet.

Reckz har jeg ingen holdning til må jeg indrømme, ikke ligefrem en spiller jeg har set så forfærdeligt meget på serveren.
#13(Med 0 svar)
12. juli 2023 kl. 21:36
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
maNkzg0d
#15(Med 0 svar)
14. juli 2023 kl. 16:23
DOMINA7HOR
Kunne være fedt for ham! Sundt at komme ud af sin komfortzone og prøve teste sig selv af, ikke mindst i et internationalt miljø. Som alt andet sport handler det om udvikling, både som menneske og som spiller. Og i den retning kan jeg sagtens forstå, hvis denne mulighed frister maNkz!

I øvrigt glædeligt, at der bliver lagt så meget mærke til ham og det han har leveret, ikke mindst hos ECSTATIC. GamerLegion var angiveligt også interessede i ham, men tyder nu altså på, at han går i en helt anden og mere forfriskende retning. Hvor chancen for at spille sig til en Major også er pænt god!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.