Maka er AWP'er for 3DMAX.

Medie: 3DMAX kan miste sit hold 2 dage før RMR

Fire af 3DMAX' spillere har kontraktudløb to dage før urolig vigtig RMR.

Noget af en katastrofe kan være undervejs for den franske organisation 3DMAX.

Deres franske hold ligger nummer 21 på HLTV's verdensrangliste, vandt Skyesports Championship 2024 og over 1 million kroner i præmiepenge, og har kvalificeret sig til den europæiske RMR i Shanghai.

Men nu risikerer de at miste fire af deres spillere kun to dage før RMR'en og dermed gå glip af potentielle sticker-penge.

Den franske streamer, tidligere spiller og "leaker" fortæller nemlig på X, at fire af 3DMAX' spillere har kontraktudløb kun to dage før RMR'en går i gang den 19. november. Det har HLTV herefter kunnet bekræfte fra deres egne kilder.

Og noget kunne tyde på, at der er et betændt forhold spillerne og organisationen imellem, siden disse oplysninger nu bliver lækket til offentligheden. KRL fortæller nemlig også, at 3DMAX skylder mellem 50.000 og 75.000 kroner til flere af deres spillere.

De fire spillere, som 3DMAX står til at miste, er: Djoko, Maka, Lucky og Ex3rcice, mens det 20-årige talent Graviti er på kontrakt indtil februar næste år.

Både spillere og organisation står i lidt af en kattepine, da holdkortene til RMR'en allerede er blevet indsendt. De har dog til den 22. september til at foretage ændringer i holdkortet. Skulle de fire spillere ikke forlænge med 3DMAX kan de stille op til RMR'en uden at repræsentere en organisation, men kan i yderste tilfælde være nødt til at bruge deres udskifter eller coach som 5. mand, skulle 3DMAX nægte at lade Graviti spille.

Det er dog stadig de fire spillere, der med RMR og de potentielle major-penge må formodes at have det stærkeste kort ved forhandlingsbordet.

#1(Med 6 svar)
16. september 2024 kl. 21:50
Kristja
Kunne det tænkes, at holdet venter med at skrive under på en ny kontrakt indtil efter Majoren? I håb om at snuppe stickers for sig selv 🤷🏻‍♂️ eller får spillerne generelt alt profit fra stickers? I så fald må der ligge flere orgs på lur 👀
#2(Med 5 svar)
16. september 2024 kl. 22:01
Hunt
Bare lidt noget rod med deres 5. mand så, hvis de skal finde en spiller som ikke har spillet nogen de de åbne kvals.
#3(Med 4 svar)
16. september 2024 kl. 22:06
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
3DMAX vil højst sandsynligt ikke forhindre Graviti i at spille med de andre, skulle de vælge at stille op uden org, men man ved aldrig.
#4(Med 3 svar)
16. september 2024 kl. 22:10
JakobHelms
Det kan jo så omvendt være deres mulighed i forhandlingerne - at true med, at enten så går de sammen her og spiller alle 5 under 3DMAX og den eksisterende aftale, og så får 3DMAX deres cut af spillerpengene og får betalt spillerne det de skylder, og hvis de ikke går med til det, så må de se om de kan klare sig til majoren uden Graviti, og så har de det mindre i chance for at klare sig igennem og få nogle penge overhovedet.
#5(Med 1 svar)
16. september 2024 kl. 22:27
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Ja, der er i hvert fald noget at forhandle med for begge parter, og de skal muligvis tage en beslutning meget snart.

Tænker også, at det er grunden til, at det bliver lækket. Så kommer der mere pres på 3DMAX.
#7(Med 0 svar)
17. september 2024 kl. 00:26
JakobHelms
Det virker også lidt som om om det har været en åben hemmelig, i og med at cirka alle der har været involveret med dem fortæller, at de savner penge, bl.a. deres tidligere analytikere. Aymenstein, der nu er hos G2, tweetede også at de skylder ham €900. Det er dybt latterligt og uprofessionelt.

100% enig i at lækket af datoerne er for at gøre det klart for andre, at de kan snuppe en RMR-plads ved at signe et team, hvis 3DMAX ikke får styr på deres forretning.
#6(Med 0 svar)
16. september 2024 kl. 22:27
Hunt
Tænker godt det her kunne ske, det er trods alt cs orgs og cs spillere...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.