BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
birdfromsky har fået den perfekte start på tiden i 00NATION.

Selvsikker birdfromsky: "Vi har slet ikke snakket om top 30, fordi vi vil mere"

Det var en selvsikker birdfromsky, Dust2.dk fangede inden holdets officielle debutturnering.

birdfromsky og 00NATION har fået en fantastisk start på deres fælles rejse.

I holdets officielle debutturnering vandt holdet nemlig titlen og besejrede både Astralis og FURIA samt hev næsten 200.000 kroner hjem.

Det ligner derfor, at det nysamlede hold fungerer godt sammen, og det har da også været en lang proces for at samle den rigtige startfemmer.

Sådan fortalte birdfromsky blandt andet til Dust2.dk, da vi spurgte ham om, hvorfor han havde valgt netop dette hold, da vi interviewede ham inden Pinnacle Cup V's start.

Vi (birdfromsky og Rytter red.) forhørte os først hos diverse kontakter, jeg har opbygget gennem min tid i CS. Efter at have spurgt omkring 40-50 bekendte, begyndte vi hurtig at se mange af de samme navne dukke op. Her var det alt fra nye spillere, rutinerede og endda spillere som spiller på top 15 hold, som blev bragt op.

Der var undervejs flere muligheder for diverse holdkort, hvor vi valgte et par enkelte fra og mange valgte andre projekter. Det var først til sidst, at JDC og syrsoN var med i nogle samtaler, da JDC blev bænket rimelig sent i spillerpausen, og vi havde hørt, at det ville blive meget svært at få syrsoN væk fra BIG. Det gik dog overraskende nemt, og jeg vidste allerede fra start, at jeg ville have NIKO med i projektet, og efter at have studeret susp var han også en stor prioritet.

18-årige susp er nok en ukendt spiller for de fleste danskere, da han ikke har spillet på nogen 'store' hold tidligere.

Dog har han en fortid hos blandt andet Budapest Five og PORTUGAL, og hans niveau her var nok til at imponere birdfromsky - især når man tager Susps hårdere vilkår med i ligningen.

Susp er 18 årig gut, som har spillet noget solidt Counter-Strike - specielt i forhold til hvilke forhold han har spillet under. Både med tidligere hold, skole på fuldtid med videre, og nu håber vi på, at vi kan forme ham til en stabil holdkammerat og fragger. Derudover er han en dreng med masser af energi og godt humør.

Drømmer højere end top 30

På flere af birdfromskys tidligere hold har de formået at bryde igennem til HLTV's famøse top 30 og ligge godt til på verdensranglisten.

Over for Dust2.dk fortæller han dog, at målet ikke 'bare' er at ligge omkring top 30 med det nye 00NATION-mandskab.

Jeg gider ikke gå ned i detaljer med vores mål er, men jeg vil sige, at vi har slet ikke snakket om top 30, fordi vi vil mere.

På 00NATION er danske niko også en del af startfemmeren efter en lang periode hos OG.

Senest agerede den 25-årige tidligere OG- og Heroic-spiller IGL her, og selvom at der derfor kan være et idé-clash, bekymrer det ikke birdfromsky.

Det kommer til at påvirke os, men jeg føler skam kun, at det er en god ting, fortæller birdfromsky og fortsætter:

Jeg vil ikke sige, han fungerer som en second caller direkte, men nok mere at vi arbejder hårdt på, at alle på den lange bane skal være second callere. Lige pt. er det helt sikkert ham, der snakker næstmest på holdet.

#1(Med 1 svar)
29. august 2023 kl. 11:02
resiarlleh
Nasty lyd setup han kører ham Birdy - in ears, LAN over ears OG så lige et ekstra over ears på halsen
#3(Med 0 svar)
29. august 2023 kl. 23:43
kr1zzer
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
headsettet på halsen er pga. miccen
Twinx og Daffu i baggrunden med samme setup ^^
#2(Med 0 svar)
29. august 2023 kl. 12:04
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Spændende hold!
Overrasket over de leverer så tidligt.
#4(Med 0 svar)
30. august 2023 kl. 03:33
DOMINA7HOR
Synes det er et interessant hold de har fået stablet på benene, og tror også de kan nå langt. Der er krummer i susp, som er et stort talent. Det samme gælder JDC, som måske blev holdt lidt tilbage i MOUZ, hvor han mest af alt var support. Med lidt mere frihed tror jeg godt de kan få mere ud af ham, og så er han altså en farlig og talentfuld rifler.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.