oSee er ikke længere en del af Liquid.

Liquid bænker AWP'er: Baner vej for cadiaN

Den amerikanske AWP'er er nu fortid hos Liquid.

For blot få dage siden vinkede Liquid farvel til Patsi, og nu er oSee også blevet smidt på porten.

oSee har været en del af Liquid siden december 2021, men efter næsten to år er samarbejdet mellem de to parter blevet opsagt.

Det meddeler organisationen i et opslag på X, hvori de skriver:

Vores tid med oSee er ved vejs ende.

At se dig forvandle dig fra den nye dreng på holdet til selvsikker hype-mand har været en fornøjelse, og vi er stolte af, hvor langt du er kommet. Held og lykke på din næste rejse og tak for alt, Josh.

I omtrent en måneds tid har der floreret rygter omkring, at cadiaN har været på vej til Liquid, hvorfor det også har ligget i kortene, at oSee ikke havde en fremtid hos Liquid.

Liquid består nu af:

  • Canada NAF

  • YEKINDAR

  • Rainwaker
    --

  • Canada daps (Coach)

#1(Med 5 svar)
21. november 2023 kl. 21:20
xone
Af alle spillere der var på det oprindelige hold er Rainwaker virkelig den sidste jeg havde forventet overlevede..
#2(Med 1 svar)
21. november 2023 kl. 21:40
MeRo
Det gør han så nok heller ikke.
Liquid henter efter sigende cadian, twistzz og skullz og beholder kun naf og yekindar.
#3(Med 0 svar)
21. november 2023 kl. 23:11
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Mææææærkeligt hold
#4(Med 2 svar)
22. november 2023 kl. 03:07
DOMINA7HOR
Han overlever næppe. Mærkeligt, at de ikke har bænket ham endnu.
#7(Med 1 svar)
22. november 2023 kl. 10:30
xone
Kan sagtens være at han ikke overlever, jeg havde nok bare forventet at han var den første ude. Ingen ville have rynket et øjenbryn, hvis man lige havde listet ham ud.

Kunne man forestille sig, at twistzz synes det er lidt sjovere at vinde alt og derfor bliver ved faze og det redder rainduden?
#8(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 16:04
DOMINA7HOR
Troede egentlig også han var den første som ville ryge, ikke mindst efter det i starten af oktober begyndte at cirkulere rundt, at han trods en månedsløn på ~$15.000, ikke rigtig tog sit job seriøst.

Han havde angiveligt mere travlt med, at spille SKINBARON-turneringer, mens han også eftersigende kom under lup for nogle lyssky aktiviteter. Jeg vil ikke direkte anklage ham for noget der ligner matchfixing, men det var i den retning rygterne gik.

Oveni alt det præsterede han ikke rigtig for Liquid.

Gud ved, om Twistzz har takket nej til dem og vælger at blive i FaZe, mens de har sendt Rainwaker i "terapi" med henblik på at blive.
#5(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 03:11
DOMINA7HOR
Så er vejen banet for skullz og cadiaN. Det er immervæk to opgraderinger, der er til at tage og føle på. Så mangler de bare, at sende Rainwaker på bænken. Tror stadig det ender med et comeback til Twistzz i Liquid, men lad os se.

Hvad oSees fremtid angår, så håber jeg rygterne holder stik, og han skifter til NRG. Synes stadig han fortjener chancen på øverste hylde. Tænker også de har FaNg i kikkerten. Og et par EG-spillere, f.eks. autimatic, Jeorge, HexT, hvis EG lukker ned for holdet og de ikke fortsætter sammen.
#6(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 08:34
aGk
Dust2TV sub
Både cadiaN og Twistzz er to spillere, som jeg virkelig godt kan lide personlighedsmæssigt. Udsigten til at se dem spille sammen er super spændende. Tror godt at dette kunne føre til et lille Liquid flag ved siden af mit navn. Som en der har været væk fra esport scenen i en god periode, har det svært at knytte sig et bånd til nogle organisationer herunder de store holdændringer.

Glæder mig til at se, hvilke resultater dette kan give Liquid. Ser umiddelbart ud som om, at der er mange hold der kommer ud af denne RosterMania stærkere ind de kom ind.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.