Twistzz lukker døren for fremtidig ansættelse i Falcons.

Afviste Falcons: "Jeg har integritet"

Twistzz vil ikke have noget med Falcons at gøre, fortæller han for åbent kamera.

*Opdatering: Falcons er vendt tilbage på vores henvendelse, men har ingen kommentarer til, om de havde taget kontakt til Twistzz.

Med Saudi-Arabiens entré på scenen i Counter-Strike, er diskussionen om etiske dilemmaer i professionel CS endnu en gang oppe og vende.

Savvy Gaming Group, der er ejet af Saudi-Arabiens Public Investment Fond, opkøbte i starten af året ESL og FACEIT for flere milliarder kroner.

Team Falcons har lokket zonic og Lars Robl til fra Vitality, og har ifølge flere troværdige medier opsøgt spillere som Magisk, Snappi, NiKo og Twistzz.

Hvor pengene til så store navne kommer fra, er ikke offentligt kendt, men det er usandsynligt at ejeren af Team Falcons, den saudi-arabiske professionelle FIFA-spiller Msdossary, selv kan finansiere hele gildet.

Men selvom hyren sikkert er god hos Falcons, så er det ikke alle, der er interesserede i at indlede snakke med holdet.

Twistzz fortalte onsdag i et interview med pley.gg, at han blev kontaktet af Falcons, men at han ikke engang havde lyst til at indlede snakke grundet hans egen moralske overbevisning.

De kontaktede mig, men jeg sagde afviste det med det samme. For hvis det var for pengenes skyld, så... selvfølgelig, hvis jeg bare ville sikre en fed hyre, og jeg var ligeglad med min karriere, så ville jeg tage til Falcons.

Men min karriere betyder noget for mig. Jeg har integritet, og det handler ikke om pengene.

Han blev herefter spurgt ind til, om han synes andre var på den moralsk forkerte side, hvis de tog til Falcons.

Efter min mening, ja. Alle har ret til deres egen moralske overbevisning, og hvad de synes er etisk forsvarligt, og for mig er det umuligt at forestille mig nogensinde at tage til Falcons. Bare det at snakke om det med dig og tænke på det, det kan jeg bare ikke. At forestille sig det er ikke godt for mig.

Twistzz forklarer også, at rent sportsligt, er det heller ikke et godt hold at slutte sig til i øjeblikket, da de ikke har nogen partnerskaber med ESL og BLAST, så de vil ikke være garanteret pladser i en del af de store turneringer det næste lange stykke tid.

Valve har påbudt turneringsarrangører at opløse disse partnerskaber, men det træder først i kraft fra 2025.

#1(Med 0 svar)
23. november 2023 kl. 15:17
MartinChrist
Modsat Magisk.

Edit: og Zonic.
#2(Med 0 svar)
23. november 2023 kl. 15:27
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
virtue signalling
#3(Med 5 svar)
23. november 2023 kl. 15:34
Awwdor
Hans moralske kompas er ikke mange potter pis værd. Han spiller i Blast Premier, Gamers8 og ESL som er sponsoreret af Saudi-Arabien og US Airforce. Spiller for FaZe der scammer folk med bl.a. skin gambling, og Save The Kids Pump&Dump.
#4(Med 4 svar)
23. november 2023 kl. 16:39
RasmusRoev
Den med FaZe køber jeg gerne. Dog er det satme svært at undgå de andre?
Så skal hele scenen jo boycutte BLAST, ESL osv?
#5(Med 3 svar)
23. november 2023 kl. 16:44
Awwdor
Jeg mener bestemt ikke at de skal boycottes. Men hvis han siger at han ikke vil spille for Falcons pga deres tilhørsforhold til Saudi Arabien så burde han vel også sige til FaZe at han ikke vil spille i turneringer der har et tilhørsforhold til Saudi. Det er også grunden til at jeg siger at jeg ikke giver meget for hans moralske kompas.
#6(Med 0 svar)
23. november 2023 kl. 16:45
RasmusRoev
Også helt enig. Min pointe var bare, at det nok var nemmere at boycutte FaZe end næsten alle deres turneringer :)
#7(Med 1 svar)
23. november 2023 kl. 16:48
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kan godt lidt følge dig, men hvis man ønsker en karriere i pro cs kan du ikke undgå at spille i de turneringer, men du kan godt tage en beslutning om ikke at vil spille under en org fra Saudi. Synes der er lidt forskel da man sagtens kan være pro uden at spille for en saudisk ejet org, men umuligt at være pro i disse dage uden at spille turneringer arrangeret af folk der er ejet eller er investeret i af saudi.
#8(Med 0 svar)
23. november 2023 kl. 17:16
Awwdor
Jo men så går man ud og siger at man har fået et tilbud fra Falcons men at det ikke havde interesse. I stedet for at spille et morals fyrtårn
#9(Med 0 svar)
23. november 2023 kl. 17:38
Unlucky-Luke
haha, fint nok han ikke er interesseret i at joine falcons, men alt det andet er da en gang BS.
Man kommer ikke uden om dem så glem det med moral og er du interesseret så snup deres penge og lad dem gavne et andet sted.
Fuld backup herfra til Zonic og Magisk hvis han joiner <3
#10(Med 0 svar)
23. november 2023 kl. 19:10
DOMINA7HOR
Fantastisk spiller. Fantastisk fyr. Men denne fis han lukker ud her, er ikke andet end en varm, tam og tom omgang luft.
#11(Med 0 svar)
23. november 2023 kl. 19:27
BEDST
Havde gået efter pengene, selvom jeg hader alt ved det valg. Man skal virkeligt være et godt menneske for at sige nej til de økonomiske muligheder Dubai åbner for cs-spillerne...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.