cadiaN var ikke tilfreds med de danske fans under BLAST Premier Fall Final 2021.

cadiaN: “device bragte jer fire majors"

I en YouTube-serie sætter cadiaN ord på op-og nedturene i hans lange karriere i Heroic.

I første epiode af Youtube-serien fortalte cadiaN om opstarten af Heroic, det mislykkede FunPlus Phoneix-salg samt hvorfor valget faldt på den unge refrezh i stedet for andre etablerede spillere.

I andet afsnit af serien, er Heroic med til deres første store LAN, der ikke helt gik som planlagt ved IEM Katowice, da først cadiaN bliver ramt af COVID-19 og efterfølgende bliver TeSeS ramt. Heroic endte med en syvendeplads i turneringen.

Først senere på året, da Heroic er med til PGL Stockholm Major 2021, begynder det at spille for mandskabet, da de kommer hjem fra majoren med en delt tredjeplads, efter de havde fået erhvervet Xizt som coach.

Da vi endelig får lov til at spille i studiet, så taber vi til Astralis. Jeg husker, at de havde det rigtig godt med det, fordi vi var begyndt at tæve dem meget online og de sagde “Bare vent til vi kommer på LAN”.

Jeg skrev til Xizt på SMS, og skrev til ham “vil du være interesseret i at arbejde som coach for os? Vi vil gerne have dig med til majoren, og efterfølgende kan vi se på hvordan det går”

cadiaN var ikke tilfreds med de danske fans

I 2021, var det tid til BLAST Premier Fall Final 2021, hvor cadiaN sammen med holdet skulle spille i Royal Arena foran de danske tilskuere. cadiaN var dog ikke tilfreds med de danske tilskuere og Astralis fans, som buhede af de danske spillere og hold, når de spillede mod Astralis.

En ting er at juble for det andet hold, en anden ting er at buhe os. Men det med, at de også buhe FaZe og karrigan, da de spillede mod Astralis. De buhede også NIP og device. Når du buher karrigan og device samt hele Heroic-mandskabet, hvad har I så egentlig gang i på hjemmebane? I bliver jo nødt til at anerkende, at device bragte jer fire majors og var jeres bedste spiller i så mange år. Karrigan var også en del af det projekt, og har gjort så meget for den danske scene.

Jeg synes faktisk, at det faktisk lamt, at fansene opførte sig således. Jeg havde ikke brug for anerkendelse eller noget, men jeg synes bare det er skørt at gøre sådan. Heldigvis fik vi vendt det året efter, da de tiljublede os.

Søndag eftermiddag får cadiaN lov til at folde sig ud for sidste gang i Royal Arena i sin Heroic trøje, når han er en del af Team Denmark ved BLAST Premier Fall Final 2023 Showmatch.

Se andet afsnit her:

#1(Med 0 svar)
25. november 2023 kl. 21:19
kombardo
og heroic bragte os ingen.
Selvfølgelig skulle heroic bues ud af arenaen mod astralis, de har jo været pinlige fra starten og deres cheating skandale inklusive tudevideoen gjorde det satme ikke bedre.
Device bragte os 4 majors, men det gjorde glaive og xyp9x også som stod med Astralis. Desuden valgte device at smutte fra Astralis og spille for en konkurrent, så hvorfor er det lige præcis publikum skulle stå med ham fremfor Astralis?
#2(Med 0 svar)
25. november 2023 kl. 21:37
LnD
Bas nu ned Casper..
#3(Med 0 svar)
25. november 2023 kl. 21:48
Hunt
Astralis fanboys når de bliver kaldt ud "tuder"
#4(Med 0 svar)
25. november 2023 kl. 22:26
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg har ikke set YTs, men de udsnit der får det satme til at virke sølle. Måske skulle man kigge indad, før man peger fingre.
#5(Med 2 svar)
25. november 2023 kl. 23:08
nylsnej
Uhh, episode 3 ser saftig ud :D
#6(Med 1 svar)
26. november 2023 kl. 00:02
Udknud
Ja for pokker, det lyder sgu som om han ikke kan nære sig for at lufte noget af det beskidte vasketøj.. 😉

Desværre (og heldigvis) tror jeg ikke vi får svar på tiltale fra Stavn og Jabbi da det ikke er Astralis' stil at lade spillerne deltage i sådan noget mudderkastning.
Og det kan måske endda være at det er en del af handlen med Heroic at de ikke skal fortælle deres version af historien om bruddet.
Og der kommer nok heller ikke noget godt ud af at optrappe krigen.
Det eneste der er at gøre herfra for Stavn og Jabbi er at spille forrygende og lade resultaterne tale. Hvis Astralis får succes, så glemmer scenen hurtigt den historie igen, især hvis man lukker helt ned omkring den.

Men hvis der kommer hårde anklager i det næste afsnit bliver det da lidt interessant om de kan leve med at have det siddende på sig. Der er vel en grænse for alle.

Vi er vel ikke bedre mennesker end at vi er nysgerrige på alle de slibrige detaljer 😜
#7(Med 0 svar)
26. november 2023 kl. 01:50
kombardo
Jeg tror 100% der har været noget retsmæssigt involveret i handlen især efter det tweet som Heroic lavede og som de sjovt nok har slettet igen.
Mit bedste bud er at Heroic er blevet truet med en sag om defamation, som når man kigger på alt det lort der bliver skrevet om netop de 2 spillere nok ville være en udmærket sag for de 2 at køre. Det var jo bogstavlig talt en afpresningssag fra Heroic om at få dem til at underskrive en ny kontrakt.
Det ville ikke undre mig hvis Astalis har fået dem kvit og frit.
#8(Med 0 svar)
26. november 2023 kl. 14:43
Unlucky-Luke
Arh, kom nu cadian... Med hensyn til fans og buuuhh osv..
Du gjorde jo nærmest alt for at få folk til at buuh endnu mere, næsten som om du dyrkede det. Du udtalte endda flere gange at det kun gav jer mere energi og blod på tanden.
Nogen gange skal man virkelig se ind ad... Det kunne have set helt anderledes ud hvis du havde gjort det på en anden måde... Du var oppe mod en kæmpe stor org. med så mange fans gennem så mange år og det mest vindene hold i csgo med 4 majors i bagagen og du vælger så en meget provokerende fremgangs måde gang på gang.
du ligger som du selv har redt.

Du ændrede så total stil da i skulle spille i major brazil da du her var 100% klar over at den anden måde nok ikke lige faldt i god jord her og det virkede....

Well, synes det er en fornøjelse at se dig spille og hvordan du brænder for det og håber det forsætter hvor end du ender.. ( Liquid ) ;)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.