Svenske Adrian Kempe, der spiller i NHL, er blandt de nye investorer.

Svenske kendisser investerer i JWs organisation

En musiker, ishockeyspiller samt to entreprenører kaster sig nu ind i esport.

EYEBALLERS udvider ejerkredsen med svensk stjernestøv efter en ny investeringsrunde.

Sådan lyder det fredag i en pressemeddelelse.

JW og Flusha genoplivede EYEBALLERS-navnet, da de grundlagde organisationen sammen med Black Molly Entertainment tilbage i 2022, og nu udvides ejerkredsen med stjerner, der kommer udenfor esportens verden.

Blandt investorene er nemlig Victor Leksell, Adrian Kempe samt Mikael Falgard og Daniel Antell.

Alle de nye investorer vil hjælpe EYEBALLERS med at gro vores livsstilsbrand udover esport, men også med direkte investering i vores performance afdeling, ny merchandise og supplerende content creators, skriver EYEBALLERS i pressemeddelelsen.

Victor Leksell er en svensk popsanger, der står bag nummeret 'Svag', som er den mest streamede svenske sang nogensinde med over 200 millioner afspilninger. Sangen har ligget nummer ét i både Sverige og Norge, mens den også har været godt oppe på de danske hitlister i 2020.

Adrian Kempe er professionel ishockeyspiller for Los Angeles Kings i NHL og spiller desuden for Sverige i IIHF verdensmesterskabet. I EYEBALLERS' pressemeddelelse lyder det, at han også er 'dedikeret gamer'.

Mikael Falgard og Daniel Antell er medstiftere af GeoGuessr. GeoGuessr-spillet blev udgivet for første gang tilbage i 2013, men eksploderede i popularitet tilbage i 2021 under pandemien. Der findes i dag konkurrencer og ikke mindst et verdensmesterskab i det svenske spil.

EYEBALLERS har i øjeblikket kun et Counter-Strike-hold, men er åbne for at se ind i andre esportstitler.

Mandskabet er rangeret som verdens nummer 71 og Sveriges nummer to efter Metizport, og så har de organisationens CEO, JW, på holdkortet.

EYEBALLERS består af:

  • Sverige JW

  • Sverige Golden

  • Sverige Sapec

  • Sverige Peppzor

  • Sverige HEAP

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.