BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
Nodios og Gaimin Gladiators røg ud til Lynn Vision. Foto: MESA

Problemer med internettet i Mongoliet

Ikke alt har været en dans på roser i Mongoliet, da internetproblemer gjorde det svært for Gaimin Gladiators i Mongoliet.

Gaimin Gladiators er allerede ude af MESA Nomadic Masters, men inden den kedelige realitet fangede Dust2.dk spillerne i Mongoliet.

Det er for mange af spillerne første gang i Mongoliet og endda for nogle Asien. Samtlige var enige om, at det var fed oplevelse at få sig, men ikke alt er gået helt som smurt til turneringen.

Der har nemlig været markante problemer internettet i Mongoliet, og det har gjort det svært at træne og spille DM.

Vi spiller en masse og prøver at vedligeholde os. Det er lidt svært med de ping-problemer, der er, og vi har også haft nogle internetproblemer de første par dage. Så vi har ikke rigtig haft mulighed for at træne eller spille DM, udtaler Nodios og uddyber:

Der er faktisk ikke særlig mange DM-servere. Der er Hong Kongs DM-server med 60 i ping, så det har desværre lidt med svært. Det bliver forhåbentlig nok bedre med tiden.

Selvom der har været problemer med internettet, har admins til turneringen været gode til at gøre sit bedste og være hurtige til at fikse diverse ting.

Det har været lidt op og ned. Vi har haft nogle internetproblemer, så vi ikke har haft mulighed for at træne herhenne og gøre de ting, vi gerne vil på serveren. Selve turneringen har været god, og vi er på et fint hotel og admins har været hurtige til at fikse ting, fortæller R0nic til Dust2.dk.

I den første del af Dust2.dk's interview med Gladiators-spillerne fortæller de om oplevelsen. Det kan du læse mere om herunder.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.