POWER Ligaen starter
LIVE
Maze skal søge efter nyt hold igen.

ECSTATIC stopper med ingame leader

Den tre uge lange prøveperiode er ovre for Maze i ECSTATIC.

For 20 dage siden kunne ECSTATIC præsentere sin nye startfemmer, efter man tidligere havde solgt Patti og kompagni til Gaimin Gladiators.

Blandt spillerne var tre faste i form af Anlelele, nut nut og Kristou, mens Maze og n1Xen henholdsvis var på prøveperiode og lånt.

Nu er den næstsidste spiller ikke længere på prøveperiode i ECSTATIC, da han skriver på X, at han og ECSTATIC har valgt ikke at forlænge samarbejdet.

Har sammen med ECSTATIC nået frem til ikke at underskrive en permanent kontrakt. Det var en sjov bootcamp, og jeg nød at spille noget dansk CS igen, skriver Maze og tilføjer blandt andet:

Jeg nød at lære spillerne at kende, og baglandet var super gennem hele forløbet, men min mavefornemmelse fortalte mig, at det ikke var holdet for mig. Jeg ønsker dem det bedste, og jeg håber, de får succes.

Denn 22-årige ingame leader, som også fort kort tid siden fik sparket i Secret, slutter af med at skrive, han modtager nye tilbud igen - både danske og internationale.

ECSTATIC skal derfor finde en ny ingame leader. Dust2.dk kunne tidligere nævne, at TMB var en af emnerne. Om det stadig er aktuelt vides ikke.

ECSTATIC består af:

  • Danmark Anlelele

  • Danmark nut nut

  • Danmark Kristou

  • Danmark n1Xen (Lån)

#1(Med 3 svar)
31. maj 2024 kl. 20:16
JakobHelms
ECSTATICS eneste chance for at komme til majoren er at hente TMB, så man beholder point fra en core af Anlelele, Kristou og TMB, og så rage point hjem over sommeren. Scor den signing ASAP og drop ferien.
#3(Med 0 svar)
31. maj 2024 kl. 20:21
DOMINA7HOR
Er i hvert fald det mest oplagte valg. De var også interessede i ham, og raalz, inden de gik med Maze i første omgang.
#5(Med 1 svar)
31. maj 2024 kl. 21:20
Heertz
Hey JakobHelms, kan du fortælle mig reglerne omkring det her med en core? Skal det ikke være fra samme hold eller kan man bare hente free agents som har haft hltv kampe (og prize money) de sidste 6 mdr.? Hvordan hænger det egentligt sammen?
#7(Med 0 svar)
31. maj 2024 kl. 21:39
JakobHelms
Det fungerer sådan, at det tæller som samme "hold", og at man dermed arver (en del af) de point, som et hold har optjent, hvis man har samme core (af 3 eller flere spillere). Dvs. at da Granny's Knockers har optjent point med Anlelele, bORUP, Kristou, TMB og niko som spillertrup, så overgår de point til ECSTATIC, hvis de altså har 3 af de spiller - og i og med at de allerede har Anlelele og Kristou, så ville TMB være et skudsikkert valg :-).¨

Så jo - de skal være fra samme hold. Med de nuværende regler hos Valve tager man ikke nogle af pointene med fra et andet hold, hvis man kun er én eller to spillere derfra. Dvs. hvis en ny organisation hentede ZywOo, Spinx, device, karrigan og ropz, så ville de starte på nul point.
#2(Med 0 svar)
31. maj 2024 kl. 20:21
DOMINA7HOR
Som skrevet her: dust2.dk/nyheder/49047/top-20-hold-henvendte-sig-m..

TMB ligner førsteprioriteten. De har i hvert fald tidligere været interesseret i både TMB og raalz (valgte 9INE i stedet), inden de i første omgang gik med Maze, for at prøve ham af.
#4(Med 0 svar)
31. maj 2024 kl. 21:04
AwF
Den var kaldt første dag holdet blev lanceret.
Maze fortjener noget andet.
#6(Med 0 svar)
31. maj 2024 kl. 21:23
Heertz
Er sgu ked af at de ikke giver Maze mere tid. Han er en skide dygtig spiller og IGL! Om ikke andet kan jeg absolut heller ikke sige noget dårligt om TMB - han er jo en STJERNE <3

Held og lykke til Ecstatic og Maze!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.