BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
mertz og Denial vandt denne sæson i 1. divisionen.

"Der blev råbt på TeamSpeak, da Linx rundede seks runder"

Efter en tæt sæson snuppede mertz og Denial førstepladsen for næsen af MASONIC.

Gennem hele sæsonen var toppen af 1. divisionen nervepirrende tæt, og sådan var det frem til sidste spilledag, hvor Denial endelig kunne lyde et jubelbrøl.

Det var dog ikke Denial selv, der kunne afgøre det, da de var afhængige af både MASONICs første- og akademiholds resultater her til aften.

Stillingen var så tæt, at det hele skulle afgøres i den allersidste kampe, hvor MASONIC maksimalt måtte vinde med 13-5 mod Linx D. Legacy for at sikre, at man var helt lige med Denial baseret på overordnet rundeforskel, da holdene i forvejen var lige indbyrdes.

Linx D. Legacy formåede at skyde sig forbi de fem runder, og med det blev førstepladsen sikret for Denial, der også fik jublet, da de så udfaldet på Dust2tv.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der blev råbt og skreget lidt på TeamSpeak, da Linx Legacy rundede seks runder, det så jo også sort ud efter første halvleg. Så der var højt humør.

Det skal dog siges, at vi, med alt taget i betragtning, allerede var glade for at have sikret relegation-kampen efter MASONIC Academy-holdets kamp, udtaler mertz til Dust2.dk.

Stemningen og humøret var i top, og det var derfor naturligvis også en glad mertz, der kort efter den sikrede oprykning blev fanget af Dust2.dk.

Det er da uden tvivl en fantastisk følelse at sidde med. Vi ventede jo i spænding på resultaterne, og det var ikke helt afgjort før allersidste kamp for MASONIC, så vi er meget tilfredse med udfaldet.

Tager det lidt pres fra jeres skuldre at undgå relegation?

Vi fulgte med i, hvem der skulle spille relegation fra POWER Ligaen, og da det var Preasy, som stod for skud, fjernede det lidt af presset. Det er grundet, vi har mødt dem to gange i en anden cup og vandt begge opgør. Med det sagt, er vi selvfølgelig utroligt glade for at undgå muligheden for at blive i 1. divisionen.

Slutspillet i sigte

Der er stadig et stykke tid til, at den næste sæson af POWER Ligaen skal skydes i gang, men mertz og Denial har allerede en tydelig ambition.

Jeg mener ikke, det er arrogant at sige, at vi sigter efter slutspillet. Det er trods alt en høj målsætning, men hvis vi ikke havde høje forventninger til os selv, så var vi det forkerte sted. Vi glæder os til at komme i gang.

Denial er:

  • Danmark mertz

  • Danmark Flaua

  • Danmark Andree

  • Danmark Inspire

  • Danmark mupzG

#1(Med 1 svar)
4. juni 2024 kl. 22:31
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
glæder mig til at se ham skaldet
#2(Med 0 svar)
4. juni 2024 kl. 22:55
scott
^^
#3(Med 0 svar)
5. juni 2024 kl. 09:31
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Alle er ligeglade med dig Mertz.. så længe du har hår på hovedet
#4(Med 1 svar)
5. juni 2024 kl. 09:56
tromlereN
Hvem er på holdet?

Hilsen tromlereN
#5(Med 0 svar)
5. juni 2024 kl. 10:03
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Andree, mertz, mupzg, inspire og flaua
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.