BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE

Nu kan du få rabat hos Shaping New Tomorrow

Koden HLTV15 giver dig 15% på produkter fra Shaping New Tomorrow indtil den 22. oktober.

Mangler du også et par nye bukser, en striktrøje inden vinteren for alvor træder ind eller måske endda et helt nyt jakkesæt, så er det med at slå til nu.

I forbindelse med vores samarbejde med Shaping New Tomorrow har vi nemlig sørget for, at vores læsere her på Dust2.dk kan få hele 15% rabat på produkter fra Shaping New Tomorrow med koden HLTV15.

Står du derfor og skal have et par nye bukser og tænker, at Shaping New Tomorrows ekstremt populære bukser er lige dem, du skal have fat i, er det bare med at hoppe ind på deres hjemmeside eller ned i en af butikkerne og få det købt.

Det handler dog om at slå til allerede nu, da rabatkoden gælder indtil den 22. oktober, hvorefter det ikke vil være muligt at få rabatten indtil POWER Ligaens finaler den 23. november, hvor vi igen kommer med en rabatkode op til.

Udover blot en rabatkode har vi også forkælet Counter-Strike-spillerne med et helt nyt 1v1-map, som vi kommer til at afholde fire online-kvalifikationer på. Vinderen af hver kvalifikation skal spille semifinaler og muligvis finale fysisk til POWER Ligaens finale den 23. november i Odense, hvor der er store gavekort til Shaping New Tomorrow på højkant.

Derudover kan du også udfordre selveste Pimp på mappet til finalen, så sørg for at sikre dig en af de 250 pladser, inden det er for sent. Du køber billet ved at trykke her.

Hvis du gerne vil øve dig på Shaping New Aim-mappet, kan du downloade det herunder.

Download mappet lige her

#1(Med 1 svar)
17. oktober 2024 kl. 13:11
bimse
Bedste bukser i gamet, ingen tvivl. Køb før din nabo gør det.
#3(Med 0 svar)
17. oktober 2024 kl. 15:08
aGk
Dust2TV sub
Og hvis min nabo allerede har købt dem?
#2(Med 0 svar)
17. oktober 2024 kl. 13:43
Gaslord
Og rabatten fungerer selvom prisen i forvejen er sat ned! :) Woop woop. Så har jeg et par Suits-bukser og er klar til at huske alt hvad jeg læser og ser!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.