Sponsoreret: Få 25% på AceZone-headset

Med Dust2s rabatkode kan du få 25% på AceZones A-Spire headset.

Dette er en sponsoreret artikel.

Hvis du trænger til et nyt headset eller måske ligefrem længe har overvejet at anskaffe dig et AceZone-headset, er der god grund til at læse med her.

Nu kan du nemlig få 25% rabat på A-Spire-headsettet ved at bruge koden Dust25DK, når du handler hos AceZone. Koden gælder til og med den 31. juli.

Når du bruger koden sparer du mere end 600 kroner og støtter samtidig Dust2.dk, så vi fortsat kan levere gratis dækning af dansk og international Counter-Strike.

AceZone, der blandt andet har Frederik Byskov, som var med til at grundlægge Astralis og har været direktør i BLAST, med ombord, er et dansk firma, som laver headsets til esport og gaming, der er særlig kendt for deres noise cancellation.

De står foruden A-Spire også bag A-Live-modellen, som bruges til de største turneringer, når larmen fra arenaen skal lukkes helt ude, og hvert fodtrin tæller.

Foruden noise cancellation, der spiller, så er også mikrofonen helt særlig på AceZones headsets. Her har man taget det bedste fra den teknologi, der bruges til jagerpiloters kommunikation, så alt andet end stemmen bliver filtreret væk.

De professionelle er udstyret med AceZone-headsets til majoren, og det er naturligvis også AceZone, der leverer headsets, når POWER Liga-finalerne spilles på LAN.

A-Spire-modellen er designet til den almindelige forbruger og kan foruden at bruges ved computeren også forbindes til dine mobile enheder med bluetooth, så du også kan nyde godt af dit noise cancelling-headset, når du er på farten.

Brug koden Dust25DK og få 25% på AceZone A-Spire

#1(Med 3 svar)
28. juni 2024 kl. 12:03
pilabissen
Er der nogen der har prøvet dem og kan komme med deres vurdering ?
#2(Med 0 svar)
28. juni 2024 kl. 17:12
H3ZZ
Har en mate der købte det og hans mic lyder som om en podcast mic. Og det er ikke ment som noget positivt
#3(Med 1 svar)
29. juni 2024 kl. 13:13
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Har et par acezone aspire, og kan ikke anbefalde dem.

Micen er dårlig, og folk fortæller mig de kan ikke høre mig.

Havde problemer med usb-sticket så skulle købe et nyt stick til fcking 300. kontaktet support har stadige ikke fået svar efter en måned

ofte skal jeg bruge flere timer, trykke på knapperne for at få lyd i headset igen. Ved ikke hvorfor, det står jo bare tændt.

det er rent marketing hold dig fra produktet, det er lort, køb et logitech eller hyperx headset. Deres QA er meget bedre end acezone.


undskyld til dust2, for mit review her, men det er serøist bare et lorte produkt.
#5(Med 0 svar)
30. juni 2024 kl. 10:57
ZaNwish
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Har en helt anden oplevelse men det er nok bare mig :) . Har du downloadet begge deres apps for at sætte dit headset op? Min ledning gik også i stykker og skrev til deres support via email og der gik 1 dag så havde de svaret og jeg fik et beløb retur så jeg kunne købe en ny ledning :) . Miccen skal være meget tæt føler jeg hvis man skal undgå at falde ud. Jeg føler headset er langt bedre end hyper x og logitech g pro. Det er også langt mere behageligt at have på i flere timer.
#4(Med 0 svar)
29. juni 2024 kl. 22:02
Vejgaard
Det er hellere ikke tit jeg skriver, men Hvis man køre bluetooth til pc ikke nogle god oplevelse. Til telefon okay, men ikke noget vildt.
Lyden er ikke så vild som de selv gør det til og jeg synes også deres mic er ret dårlig.
Jeg har også forsøgt at snakke med support men deres svar tid er så lang og de siger bare reset headset.

Så må sige dont buy et utrolig dårligt produkt til den pris.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.