poiii kan nu trække EYEBALLERS-trøjen over hovedet, efter at have skrevet under på sin første professionelle kontrakt.

Svenske hold laver udskiftninger

Lekr0 forlod tidligere på mandagen Johnny Speeds. Som erstatning kommer bobeksde ind, mens JW's mandskab EYEBALLERS henter en talent fra Lilmix.

Svingdøren er åbnet for transfers, og i Sverige har de udnyttet dagen til fulde, da Johnny Speeds henter bobeksde, mens EYEBALLERS henter stortalentet poiii.

Det startede med, at Lekr0 forlod Johnny Speeds, men kort efter kunne holdet annoncere på det sociale medie X, at en erstatning allerede var på plads. Her er det nemlig bobeksde, som skal erstatte Lekr0.

bobeksde har været kontraktfri siden marts 2024, men har stadig formået at optræde som stand-in et par gang for Johnny Speeds, derfor var det en logisk løsning for holdet at hente den 20-årige spiller til holdkortet.

Johnny Speeds består af:

  • Sverige draken

  • Sverige chawzyy

  • Sverige spooke

  • Sverige Ro1f

  • Sverige bobeksde

  • Sverige chrille (Coach)

Tager pause fra gymnasium for at spille med Counter-Strike

I en anden svensk organisation har de fundet et stortalent.

JW og Flusha, som er ejerene af EYEBALLERS, har set sig lune på det 17-årige talent, poiii, som de henter fra Lilmix.

Flusha har efter bænkningen af SHiNE og Sapec ageret som stand-in for holdet. Nu kommer talentet, poiii, på holdet og vil deres yngste spiller nogensinde.

Han er vores yngste spillerindkøb nogensinde og en af de mest lovende talenter i Sverige lige nu. I dag kan vi med glæde annoncere, at vi har formået at få poiii til at slutte sig til EYEBALLERS og tage vores sidste plads.

Derudover sætter det unge talent alle sine kræfter i CS, da han tager et pause fra studielivet, skriver EYEBALLERS i deres pressemeddelelse.

poiii er et gaming talent. Han har afprøvet sine evner med gode resultater i spil som Overwatch og League of Legends, før han valgte Counter-Strike 2. Nu hvor han har underskrevet sin første professionelle kontrakt, gør han en helhjertet indsats for at nå til tops i verden og tager en pause fra gymnasiet. Og støtten hjemmefra er stærk.

EYEBALLERS består af:

  • Sverige JW

  • Sverige Golden

  • Sverige HEAP

  • Sverige Peppzor

  • Sverige poiii

  • Sverige Kevve (Coach)

#1(Med 0 svar)
2. juli 2024 kl. 13:59
DOMINA7HOR
Hold godt øje med poiii. Han er et kæmpe talent. Det er et stort scoop for EYEBALLERS, at de har fået ham ind i stedet for Sapec.
SHiNE, som er fri på markedet, fik de jo som bekendt erstattet med Golden.

Lilmix har i øvrigt stadig zyyx, som er AWP'er, og også et stort talent. Nok blot et spørgsmål om tid, før han også ender på en højere hylde.
Af unge svenskere, er det også værd at holde øje med GODSENTs akademihold, Young Gods, og især MaiL09.

Hvad Johnny Speeds angår, så er det en solid signing. bobeksde giver dem lidt mere firepower end Lekr0. draken, deres AWP'er, tager i øvrigt over som IGL.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.