Søger du hold til næste sæson?
20D : 19T : 32M : 23S
nitr0 har ikke spillet på et CS-hold siden januar.

Efter NRG-rygte: nitr0 er færdig i M80

nitr0 er nu officielt ikke længere en del af M80.

Efter nitr0 indstillede CS-karrieren for en stund tilbage i starten af 2024, har Liquid-legenden siden da tørnet ud for M80s VALORANT-hold.

I sidste uge bekræftede nitr0 dog, at han ville gøre comeback til CS-scenen, og mandag aften afslørede M80 på X, at nitr0 ikke længere var en del af organisationen.

Nyheden får vores Dust2.us seneste rapport om, at nitr0 angiveligt er et emne hos NRG til at se mere og mere realistisk ud. Her skulle han efter sigende overtage Walcos startplads på holdkortet.

M80 har - måske - fundet ny spiller

I forbindelse med at nitr0 afslørede sit comeback til CS-scenen, blev han hurtigt kædet sammen med sin nu tidligere arbejdsgiver M80 om et skifte fra VALORANT- til CS-holdet.

Skiftet gik hurtigt i vasken, og det ser allerede nu også ud til, at M80 har fundet en erstatning for malbsMd, der er røget til G2.

Ifølge Dust2.us har holdet nemlig udset 19-årige Lake fra Carpe Diem som holdets nye talent. Mediet nævner, at Lake angiveligt rejser med holdet til Esports World Cup, der starter om et par uger.

Skulle rygterne holde stik, kan NRG ende med at stille med følgende:

  • USA nitr0

  • USA autimatic

  • USA Brehze

  • USA oSee

  • Canada HexT

  • Canada daps (Coach)

#1(Med 0 svar)
2. juli 2024 kl. 13:28
DOMINA7HOR
Ville også være underligt, hvis de skiftede malbsMd med nitr0. Lad nu s1n blive som IGL, hvor han også gør det godt. Så er det bedre, både for nitr0 og holdet, hvis han ender hos NRG.

Lake, som har spillet med Carpe Diem siden årsskiftet, ligner malbs' erstatning. Akkurat som skrevet står: dust2.dk/nyheder/50225/medie-m80-har-stortalent-i-..
Det ligner, at han enten kommer ind på prøve, eller som stand-in til EWC. Talentfuld spiller, som ser virkelig lovende ud. Og skønt, hvis de giver chancen til en ung, up-and-coming spiller.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.