Søger du hold til næste sæson?
20D : 12T : 08M : 37S
Kasper Straube har været sportsdirektør i Astralis i knap et år. (Foto: Astralis)

Astralis-sportsdirektør uddyber beslutningen om at bænke blameF

I Bedst af 3-podcasten fortæller Kasper Straube, at Astralis bænkede blameF efter den mislykkede major-kvalifikation, da han ikke længere passede ind i holdets spillestil.

Da blameF blev bænket i Astralis kom det som en chok for mange. Nu fortæller Astralis' sportsdirektør, hvorfor blameF ikke passede til spillestilen på holdet.

Astralis' sportsdirektør gæstede "Bedst af 3", hvor han i podcasten kommer ind omkring Astralis' sæson i den første halvdel af 2024.

Den 28. februar 2024 valgte Astralis at bænke deres kaptajn, blameF, hvilket naturligvis skabte stor opmærksomhed.

Da Astralis hentede stavn og jabbi fra HEROIC, rejste mange spørgsmålet om, hvorvidt stavn og blameF kunne fungere på det samme hold, da de ofte spillede lignende roller.

Noget tydede på, at det ikke fungerede, hvilket var noget, som Kasper Straube og Astralis lagde mærke til.

For os, da vi samlede holdet, og tilgangen af stavn og jabbi, både med Staehr og device og blameF, der er der åbenlyst nogle udfordringer, som vi skal løse i forhold til, hvem spiller hvilke positioner, hvordan gør vi det, alle de her ting. Og der tror jeg egentlig, at vi sidder alle sammen tilbage med sådan en, okay, det her kan godt lykkes.

Det jeg så tror, at vi, eller det som jeg ved, at vi erfarede, var jo det her med, at de her rolle tilpasninger, de gik ikke som vi havde håbet på. Altså, der er ingen tvivl om, at stavn og jabbi er nogle spillere, som trives i de roller, som de har nu, og det er der, du får det absolut optimale ud af det.

blameF er bare en langt mere passiv og velovervejet spiller

Derudover fortæller Straube, at blameFs spillestil ikke længere passede til Astralis, da stavn og jabbi tilsluttede sig mandskabet.

Den dynamiske tilgang, som stavn og jabbi har spillet, stod i kontrast til blameFs mere passive og kalkulerede spillestil.

Der kunne vi bare se, at vi havde en super dynamisk tilgang fra stavn, jabbi, device og Staehr også rigtig meget med på det her intuitive, dynamiske CS.

Der er Benjamin (blameF, red.) jo bare en langt mere passiv spiller, en langt mere velovervejet spiller, i forhold til, ligesom at sige, at nu er jeg i den her situation, og den er god for mig. Og der tror jeg bare, at vi havde brug for noget andet.

Så jeg tror, det var et spørgsmål om spilfilosofier, og måske også sådan generelt kemi spillerne imellem, som var, at det var et nødvendigt skifte. Så tror jeg også, at Benjamin havde brug for luftforandringer, for at være helt ærlig, det kan være, at han ikke synes det i momentet, men jeg tror, det er rigtig godt for ham at komme videre i sin karriere.

Efter bænkningen i Astralis, har blameF skiftet hold til fnatic, hvor han ikke længere er at finde på posten som IGL.

Lyt til hele episoden med Kasper Straube her:

Find podcasten her:

#1(Med 3 svar)
2. juli 2024 kl. 19:56
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
“Så tror jeg også, at Benjamin havde brug for luftforandringer, for at være helt ærlig, det kan være, at han ikke synes det i momentet, men jeg tror, det er rigtig godt for ham at komme videre i sin karriere.”

Det var faktisk for at hjælpe blameF, at de gjorde det…
#2(Med 2 svar)
2. juli 2024 kl. 23:27
kagemandtoga
Sandt, men havde godt nok håbet på han kunne have kommet på et bedre hold end Fnatic. Han er sku for god til at spille der.
#3(Med 1 svar)
3. juli 2024 kl. 08:35
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Måden han vil spille cs på, passer bare ikke ind på de nuværende tier 1 hold, sådan som jeg ser det.
#4(Med 0 svar)
3. juli 2024 kl. 13:36
zwank
Enig, blameF strålede da CS var mere velovervejet og det var nødvendigt at semi-cheese et lurk for at lukke en runde. Tier 1 CS2 har så meget mere fokus på det individuelle, at ens entry fragger præsterer og en velsmurt gruppe af pack-riflers at hele hans tilgang til CS lidt falder til jorden, i hvert fald i min optik. Hvis han kunne tage sine mechanics og transitionere til en 2nd entry/pack rifler ville han være en mulig tilføjelse på de fleste top 10 hold.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.