Søger du hold til næste sæson?
19D : 12T : 41M : 15S
HLTV har lavet et stort interview med ZywOo.

ZywOo om at være kendt: Vil foretrække at være på sidelinjen og i skyggen

ZywOo er en af CS-scenens helt store stjerner, men livet som kendis er han ikke fan af.

Med højt niveau, store trofæer og MVP-medaljer følger også berømthed som en af verdens største CS-profiler, og hvis det stod til ZywOo, var det helt anderledes.

I et stort interview med HLTV fortæller Vitality-stjernen nemlig, at han ikke kan lide at være i rampelyset, da han langt hellere vil være på sidelinjen eller en andens skygge.

Nogle gange nyder jeg at spille CS, uden at folk kender mig, men det er selvfølgelig ikke længere muligt. Men jeg ville nyde, hvis folk ikke kendte mig, udtaler ZywOo i interviewet og fortsætter:

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tror, at jeg ville nyde at spille CS mere, hvis folk ikke kendte mig. Det er ikke, fordi jeg har noget imod at være kendt, men jeg kan ikke lide at være i fokus hele tiden. Jeg kan lide at være i siden og være en andens skygge. Hvis nogen var foran mig, ville jeg foretrække det.

ZywOo siger også i interviewet, at han ikke er bange for at spille på den helt store scene i de største arenaer, men at snakke foran tusindvis af mennesker kan skræmme ham, da han føler, han har større chance for at lave fejl.

Foruden at snakke om livet som CS-kendis, handler interviewet, som er med casteren til at føre samtalen, om ZywOos mange år hos Vitality, og hvad fremtiden bringer.

Se hele interviewet her:

#1(Med 2 svar)
3. juli 2024 kl. 10:33
Mads_Miskat
Jeg nævner igen at imo er dette den eneste grund til at ZywOo nogensinde bliver betvivlet på om han er #1, han mangler nogle af de træk som gjorde/gør s1mple så god, han mangler lysten og hungren efter at være numero uno og ikke bare være der fordi det er tilfældigvis lige der han havnede

Tænker også det er en af grundene til han stadig finder sig i Vitalitys mismanagement af holdet
#2(Med 1 svar)
3. juli 2024 kl. 12:34
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Man kan sagtens lægge indsatsen for at blive verdens bedste - og rent faktisk at blive verdens bedste - uden man behøver at lade sit ego styre alt og skabe sig, hvis man er utilfreds.

Det hedder ydmyghed, og det klæ’r imo de virkeligt dygtige bedre end mange andre.
#3(Med 0 svar)
3. juli 2024 kl. 13:04
Mads_Miskat
100% at man kan og det er en af grundene til at jeg er kæmpe fan er ZywOo, han er en af de mest ydmyge spillere ikke bare i CS, men på tværs af stort set alle esport grene, hvis man kigger på den ypperste top.

Men hvis du har 2 mennesker som er rent "biologisk" lige gode... Lad os sige en direkte klon af hinanden, så vil den person som stiler efter og på en eller anden måde føler at have et krav på at være den bedste, ofte være det. Det er de 5% ekstra som lige giver det ekstra drive

ZywOo er så undtagelsen der bekræfter reglen, men jeg mener stadig at hvis du havde en ZywOo som var en lille smule mindre ydmyg og bare en lille smule mere egocentreret så ville der ikke være tvivl om at han var den allerbedste, det virker ikke pt til at det er en titel han aktivt går efter og nærmere en han får stukket i hånden fordi han er det

Det var ikke ment som at S1mples måde at tackle spillet, sine medspillere og i princippet bare hans holdning omkring det var den rigtige for at blive #1, donk er også ydmyg ( håber det vare ved og han ikke for storhedsflimmer ), men nogle gange bliver man også nødt til at hive lidt op i ryggen, stå fast og sige... Jeg er den bedste

Det også præcis det samme apEX? ( kan vitterligt ikke huske hvem fra Vitality det var ) som var ude og sige vedrørende ZywOo, at på et tidspunkt blev de indirekte nødt til at minde ham om at han er stjernespilleren, fordi han ikke følte sig sådan

Ydmyghed er godt, men det skal ikke være på bekostning af ens talent
#4(Med 0 svar)
4. juli 2024 kl. 08:06
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Elsker at han snakker ingame 🤣
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.