Søger du hold til næste sæson?
19D : 03T : 16M : 27S
nexa fortsætter karrieren på kassads hold.

Officielt: nexa på plads i BLEED

Ligesom det blev rygtet, er nexa på plads i singaporeanske BLEED.

Som Sheep Esports tidligere kunne erfare, er nexa nu officielt blevet ny spiller hos singaporeanske BLEED, hvor han erstatter tyske faveN.

Det skriver organisationen onsdag på X.

Den tidligere G2-spiller skubber faveN ud af startfemmeren efter et middelmådigt ophold med en rating på 1.02, siden han skiftede til holdet i december 2023.

For knap to uger siden kunne nexa gøre plads på bænken i G2, efter det var ham, der blev vejet for let og skiftet ud med stortalentet malbsMd fra M80.

I BLEED slutter han sig blandt andet til sin landsmand kassad, der står i spidsen for holdet. Det bliver ikke som ingame leader, nexa får af rolle, da den allerede er optaget af hampus.

BLEED er i øjeblikket rangeret som nummer 36 på HLTVs rangliste. Holdets næste turnering inde på HLTV er først til oktober, hvor holdet spiller med i Thunderpick World Championship.

BLEED er nu:

  • nexa

  • CYPHER

  • Sverige nawwk

  • Sverige hampus

  • jkaem

  • kassad (Coach)
    --

  • faveN (Bænket)

  • VLDN (Bænket)

#1(Med 3 svar)
3. juli 2024 kl. 18:41
DOMINA7HOR
En no-brainer, nu hvor muligheden opstod. Det er trods alt en opgradering.

Med dette hold kan de sagtens gå hen og levere som Apeks anno 2023.
#2(Med 2 svar)
3. juli 2024 kl. 18:49
zEden
Synes du faktisk det er en upgrade?
#3(Med 0 svar)
3. juli 2024 kl. 18:57
DOMINA7HOR
Ærligt talt, ja. Ikke de helt store opgradering, men en lille en, én-til-én, som jeg tror vil være en opgradering for holdet som helhed.

Jeg synes i det hele taget, at kassad og co. har handlet med rettidig omhu. De har været tålmodige på markedet, og de har slået til når mulighederne er opstået, først med jkaem og nawwk, og nu med nexa.
#4(Med 0 svar)
3. juli 2024 kl. 19:23
JakobHelms
Det er det klart, FaveN har spillet elendigt til niveau efter seneste skift og rollerokering, og ligger med en rating på 0.90 efter jkaem og nawwk kom til, og 0.81 den seneste måned. Det kan nexa godt gøre bedre. Han er klart mere værd for BLEED pt. end FaveN er.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.