Fransk organisation henter 1. divisionshold

Tre spillere fra det tidligere Esport Harte er samlet op af Molotov Gaming.

Kort efter den seneste sæson af POWER Ligaen annoncerede Esport Harte, at man havde valgt at trække stikket i CS-projektet.

Det efterlod Harte-mandskabet uden et hjem, men nu er tre af spillerne kommet videre, da Molotov Gaming har samlet stesso, Viggo og Speedie op.

Det skriver Molotov Gaming i en pressemeddelelse.

Dermed er Egelund og HMonster ikke længere en del af startfemmeren, som er blevet skiftet ud med bekker og BehinDx. Den sidstenævnte spiller har brugt det sidste stykke tid på den engelske scene.

Hvem er Molotov Gaming?

Molotov Gaming er helt nye på den danske scene, hvilket ikke er særlig overraskende, da organisationen først nu er begyndt at kigge mod Norden.

Organisationen har i øjeblikket base i Frankrig, men de er aktivt i gang med at flytte aktiviteterne til Sverige. Det fortæller ejeren, flamyft, da Dust2.dk fangede ham kort for at høre mere om organisationen.

Vi er i øjeblikket baseret i Frankrig, men er i færd med at flytte til Sverige. Da vores teams (personale/spillere) for det meste er internationale, er vi ikke rigtig bundet til nogen nation, men har besluttet at fokusere på Norden, udtaler flamyft, ejeren af Molotov Gaming, til Dust2.dk og fortsætter:

Hvad angår målene for holdet, er det klart at opretholde pladsen i ESEA Advanced og rykke op i de danske ligaer samt deltage i andre mindre turneringer i Europa.

For organisationen er vi i øjeblikket fuldstændig finansieret af vores personale, og vi håber, at dette skub på CS vil hjælpe os med at professionalisere og tiltrække sponsorer.

Molotov Gaming er:

  • Danmark BehinDx

  • Danmark Speedie

  • Danmark Viggo

  • Danmark stesso

  • Danmark Bekker

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.