ultimate er Liquid nyeste AWP'er.

Officielt: Polsk AWP'er på plads i Liquid

Endnu et rygte har holdt stik, da ultimate er blevet en del af Liquid.

Liquid kunne torsdag officielt præsentere mithR som holdets nye træner, der skulle erstatte brasilianske zews, og nu har Liquid netop præsenteret den nye AWP'er på X.

Den nordamerikanske organisation har nemlig præsenteret polske ultimate som holdets nye AWP'er, præcis som rygterne har forlydt sig.

Polakken er en forholdsvis ukendt størrelse, da han for det meste har begået sig på polske hold, der er gået lidt under radaren. Senest spillede ham under Illuminar fra marts til juni.

Den 20-årige AWP'er viste sig for alvor frem på scenen, dengang han under AGO i 2022 peakede på nummer 24 på HLTVs verdensrangliste. Siden da har han været placeret fra alt i mellem nummer 80 til 160 på ranglisten under sine forskellige hold.

I Liquid får han selskab af Twistzz, NAF og YEKINDAR, ligesom jks angiveligt skulle være holdets femte og sidste spiller. Disse fem spillere er i hvert fald også skrevet op til BLAST Premier Fall Groups, der begynder den 29. juli.

Liquid er nu:

  • Canada Twistzz

  • Canada NAF

  • YEKINDAR

  • ultimate

  • Danmark mithR (Coach)
    --

  • Danmark cadiaN (Bænket)

#1(Med 0 svar)
12. juli 2024 kl. 20:08
Bjelanden
Jeg fatter ikke hvilken retning det her Liquid hold er på vej i.
Er ham der Ultimate en upgrade i forhold til cadian?? 😅
#2(Med 0 svar)
12. juli 2024 kl. 22:53
rALF
Med de andre ret ‘tunge’ navne på holdkortet, så må jeg formode, ar Liquid ser et stort potentiale i Ultimate, når nu de ikke har valgt et større navn?

Nogle som kender ham? Jeg har aldrig set ham i en kamp.

Nogle
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.