marie er en af dem på holdet, der skal til 'VM'.

Danmarks kvindelandshold skal til 'VM'

Efter en 2-1-sejr mod Rumænien skal kvinderne til Riyadh.

Onsdag aften havde Danmarks kvindelandshold en skæbnesvanger kamp på programmet, da marie og resten af holdet kunne spille sig direkte til 'VM' .

Den afgørende kamp skulle afvikles mod Rumænien, hvor danskerne kom klart bedst fra start ved at snuppe det første map med cifrene 13-7.

Herefter fik danskerne dog en kæmpe røvfuld af de rumænske kvinder, da Dust2 blev vundet med intet mindre end 13-2, hvorfor opgøret skulle afgøres på et tredje og sidste map.

Kampen blev afgjort på Nuke, som var en del tættere end de to tidligere maps, men ikke tæt nok til, at det blev bekymrende for danskerne, som vandt med 13-9.

Med sejren skal det danske kvindehold dermed til 'VM' i Saudi-Arabien, der spilles i hovedstaden Riyadh fra den 11. til 19. november.

I alt går seks hold videre fra den europæiske kvalifikation til IESF Female World Championship. Landene, der er gået videre, er Danmark, Sverige, Frankrig, Portugal, Spanien, Polen.

De seks europæiske mandskaber får selskab af to fra Nordamerika, ét fra Sydamerika, fire fra Asien og to fra Afrika. Det sidste hold er de forsvarende mestre fra Holland, som er direkte inviteret.

Danmarks kvindehold består af:

  • Danmark ramziiN

  • Danmark anja

  • Danmark Ismo

  • Danmark marie

  • Danmark KiTKaT
    --

  • Danmark zibron (Coach)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.