HUNDEN kan nu tilføje en masse nye strategier til Sashi-mandskabet med den nye ændring på Dust2.

Danske coaches reagerer på ny Dust2-ændring

To danske top-coaches er optimistiske omkring den nye ændring på Dust2 og er enige om, at det gavner CT-siden.

En ny opdatering på Dust2 tirsdag morgen har sat gang i en masse tanker hos alle. Dette gælder især casle og HUNDEN, som begge er coaches for nogle af de største danske hold, da nu deler ud af deres umiddelbare tanker omkring ændringen.

I en kommentar til Dust2.dk reagerer casle fra Gaimin Gladiators og HUNDEN fra Sashi på den markante opdatering på Dust2.

Med de nye ændringer kan en spiller nu booste sig op til kort alene.

Denne ændring ses som en positiv udvikling, og de danske coaches byder den velkommen med glæde.

Jeg har ikke selv haft tid til at være på serveren endnu. Jeg kan dog meget godt lide idéen. Det giver forhåbentligt lidt mere flow og gør det nemmere for CT at forhindre map kontrollen fra modstanderen. Så førstehåndsindtrykket er godt, siger en tilfreds casle.

Har det været noget, du har manglet i årenes løb?

Ikke som sådan personligt. Jeg har altid godt kunne lide mappet. Jeg ved dog mange andre, føler det bliver meget det samme. Der er heller ikke sket det store, hvis vi tænker meta wise, siden det var i map poolen sidst, så det bliver helt sikkert godt for mappet at der sker noget nyt.

HUNDEN er enig med casle om ændringen, men forbliver kritisk overfor Valve, som efter hans mening slet ikke burde have inkluderet mappet i den aktive map pool til at begynde med.

Jeg synes personligt, at det er godt, de prøver at løse Dust2, så det er et map der passer til nutidens CS. Dust2 passer overhovedet ikke til denne udgave af CS, så jeg synes desværre, at Valve har skudt forbi skiven ved overhovedet at tage dust2 tilbage i map poolen.

Retakes på A-site bliver en stor del af Dust2.

Med den nye ændring giver det også nye muligheder for CT-siden, hvor både kontrollen af Dust2 for CT-siden muligvis kommer mere i spil samt giver en ekstra dimension til retakes på A-sitet.

Når T-siden har plantet bomben på A-site, behøves CT-siden ikke at være så bange for at retake fra CT-spawn, da mulighederne for et retake er blevet større.

Retakes på A-site bliver en stor del af Dust2, forudsiger HUNDEN.

Hurtige tanker er, at retakes på A-site bliver en stor del af Dust2. Mange flere hurtige fights i midten, og nogle fuldkommen crazy setups på A-site, nu når man kan snige i HS vinkler på kassen i kort.

Hvem kommer til at drage fordel af det her? Både CT/T men også, hvis der er nogle bestemte spillere, der falder dig ind?

Den synes jeg er svær. De hold, som er bedst til at tilpasse sig som f.eks. Spirit, kommer nok til at overraske en modstander eller to på den nye Dust2, siger HUNDEN.

"Jeg tror det kommer til at have en markant effekt på CT-siderne."

En de største ændringer på Dust2 i CS:GO-tiden var, da der blev blokerede synet fra T-spawn og direkte ned i midtdørene, da Valve udgav "Operation Riptide".

Den nye ændring fra tirsdag morgen ser en af de to coaches som en ligeså stor ændring, mens den anden ser det som en markant ændring for CT-siden fremadrettet.

Begge coaches, er enige i, at ændringen kommer til at give CT-siden fart i fødderne fra starten af runderne til at hjælpe dem med at kæmpe om map-kontrollen på Dust2.

Det er nok cirka på niveau med den opdatering (Operation Riptide, red.). Det kommer til at hjælpe CT mest. De kan bedre lave nogle tidlige plays uden nødvendigvis at miste lang og de kommer også til at kunne blokere hurtigt map kontrol nemmere, fortæller casle.

HUNDEN ser det som en markant ændring specielt for CT-siden.

Jeg tror det kommer til at have en markant effekt på CT-Siderne. T-sidens map kontrol skal starte tidligere, og de skal være mere fokuseret på virkelig mange plays fra kort i starten af runderne nu, siger HUNDEN om effekten af boost-tiltaget.

#1(Med 0 svar)
24. juli 2024 kl. 08:43
birdycantswim
Dust2TV sub
HUNDEN vil bare have Overpass tilbage i map-poolen, så Ice og Co kan vinde alting igen 😍
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.