kassad har på X løftet sløret for holdenes ultimatum til arrangørerne.

Ultimatum til arrangører: "Flere store forsinkelser, så tager vi hjem"

Holdene til Skyesports Championship har fået nok.

Det blev mildt sagt en mareridtsstart for arrangørerne af den stort anlagte Skyesports Championship-turnering, da løjerne blev skudt i gang tirsdag i Mumbai i Indien.

Problemer med både internet, PC'er og strømmen gjorde, at det efter timelange forsinkelser blev besluttet at udskyde åbningskampene, og dagen endte med, at BetBoom trak sig helt fra turneringen.

Men flere kan ende med at følge trop. BLEEDs coach, kassad, skriver nemlig onsdag morgen på X, at de resterende hold har besluttet at blive i Indien og spille turneringen færdig - men med et ultimatum til arrangørerne.

I tilfælde af flere store forsinkelser, så trækker vi os alle og tager hjem, skriver kassad.

Skyesports Championship har en præmiepulje på godt to millioner kroner, og hold som The MongolZ, ENCE og Aurora på deltagerlisten. Efter planen fortsætter turneringen onsdag med de første kampe fra morgenstunden.

Faktaboks

Sagen kort - Skyesports Championship
Den stort anlagte turnering skulle have begyndt tirsdag i denne uge i Mumbai, men inden første kamp overhovedet var skudt i gang, begyndte kritikken af forholdene blandt andet at komme.

Blandt andet begyndte der at komme billeder af ramponerede borde med søm i, overdækket med gulvtæpper, som spillerne skulle sidde ved og pracce.

Desuden var Windows ikke aktiveret på flere af computerne, som ifølge spillerne heller ikke kunne levere nok FPS.

Tirsdagens to første kampe blev ramt af massive forsinkelser, og det var kun opgøret mellem The MongolZ og True Rippers, der blev spillet til ende.

Kampen mellem Eternal Fire og Revenant endte med at blive udskudt ved stillingen 4-3 til Revenant.

Redaktøren for Dust2.dks indiske søsterside, Dust2.in, aDiC, lagde i et interview med Dust2.dk heller ikke skjul på, at turneringens første dag var en katastrofe, der kan ende med at få store konsekvenser for indisk CS.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.