NiKo og G2 sendte Astralis ud af IEM Cologne sidste år, da de besejrede dem i semifinalen.

NiKo inden Astralis: "Vi er det bedre hold"

Dust2tv fangede G2-stjernen, efter søndagens knusende sejr over Spirit.

Søndag aften blev en af forhåndsfavoritterne til IEM Cologne elimineret fra turneringen, da G2 rundbarberede Spirit og sendte donk og co. ud af turneringen med en gedigen røvfuld.

Og det var ikke mindst takket være NiKo, som spillede et brag af en kamp og toppede scoreboardet med en rating på over 2. Den bosniske stjerne var da også ganske godt tilfreds med sejren, da Dust2tv mødte ham efter opgøret.

Jeg er ret stolt af, hvordan vi kom tilbage efter nederlaget i går.

Vi havde en vigtig team-talk bagefter, hvor vi snakkede om, hvad der gik galt, hvad vi skal gøre bedre for at komme til slutspillet og gøre det godt.

Jeg håber, vi kommer til at fortsætte, som vi spillede i dag, men jeg kan ikke forestille mig, vi smadrer alle modstanderne, som vi gjorde her. Det bliver helt sikkert sværere, men vi har selvtillid.

G2 var havnet i lower bracket, efter de lørdag tabte til SAW i åbningskampen. Og NiKo forsikrer, at lørdagens kamp var en off-day for G2, mens SAW omvendt ramte dagen.

Vi spillede også godt før det her event, i går var bare en off-day og samtidig en god dag for SAW, som også har nået slutspillet allerede. Det er bestemt ikke en heldig sejr for dem, de spiller rigtig god CS, og de fortjener pladsen i slutspillet.

Mandag aften venter så Astralis, som søndag tabte til NAVI, og mandagens kamp er vind eller forsvind for begge mandskaber. Selvom G2 endnu har til gode at møde det nuværende Astralis-lineup, så ser NiKo en klar favorit.

Det er en kamp, der skal vindes, 100 procent. Vi er bedre end dem. Vi har ikke spillet mod det her lineup endnu, men det er en kamp, vi skal vinde.
Jeg synes, vi er det bedre hold. Jeg synes, vi er bedre forberedt.

Er der nogle individuelle spillere, I kommer til at holde ekstra godt øje med i kampen?

Vi har lige slået donk komfortabelt i dag, og de har ikke en spiller som donk eller i nærheden af donk, så vi behøver ikke rigtig fokusere på enkelte spillere.

Astralis tørner sammen med NiKo og G2 mandag aften. Taberen er ude af IEM Cologne, mens vinderen er videre i lower bracket.

Se interviewet med NiKo her:

#1(Med 0 svar)
12. august 2024 kl. 10:11
Mads_Miskat
M0nesy > Astralis
#2(Med 0 svar)
12. august 2024 kl. 11:31
kagemandtoga
tja det jo ikke løgn når stavn spiller som han gør pt.
#3(Med 0 svar)
12. august 2024 kl. 12:26
TheJyde
Astralis skal virkelig steppe op hvis de skal vinde over G2
#4(Med 0 svar)
12. august 2024 kl. 12:57
deadite
Som Astralisfan er det virkelig ærgerligt at skulle give Niko ret her, men niveauet mod Navi var desværre skræmmende lavt.
Håber drengene kan få styr på deres nerver og spille god offensiv CS, så det ikke bliver et stomp igen.
#5(Med 0 svar)
12. august 2024 kl. 13:05
DOMINA7HOR
Jeg ved ikke om de er et bedre hold. Det er de vel, i den forstand, at de har de bedste individualister. Men som en enhed ved jeg ikke ligefrem, om de er bedre. Det må NiKo og resten af holdet bevise.

I går slog de et Spirit-hold, som havde en komplet nedsmeltning. De var helt væk. Det samme sker næppe med Astralis, som et hold - og en enhed - i dag.

Jeg tror desværre G2 vinder, men jeg håber inderligt, at Astralis kan levere noget udover det sædvanlige, og sende G2 ud på røv og albuer.
#6(Med 1 svar)
12. august 2024 kl. 13:08
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det bliver en spændende kamp, men jeg ser nok desværre G2 vinde den

Astralis er stadig virkelig udfordret på sin mappool, fordi de ikke spiller Anubis
#7(Med 0 svar)
12. august 2024 kl. 13:15
Udknud
Ja! Verden ville være så meget nemmere mod top 5 holdene hvis de spillede en habil Anubis. Det ville være rart hvis der var nogle flere muligheder i veto'en.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.