BLAST Premier Fall Showdown afvikles fra den 21. til 25. august.

BLAST forbyder Snap Tap og lignende hjælpemidler

BLAST følger Valves holdning om uretfærdige hjælpemidler.

Når BLAST Premier Fall Showdown løber af stablen på onsdag, bliver det uden de omdiskuterede Snap Tap-tastaturer og andre hjælpemidler, der giver samme resultat.

Det bekræfter BLAST over for HLTV.

Fra morgendagens Showdown-turnering og fremadrettet må spillerne i BLAST-turneringer derfor ikke gøre brug af Snap Tap eller lignende hjælpemidler, som kan have samme effekt.

På grund af den seneste opdatering og holdningen fra Valve vil BLAST ikke tillade brugen af Snap Tap og SOCD (Simultaneous Opposing Cardinal Directions, red.) eller lignende hjælpemidler, der giver samme resultat, til Fall Showdown og alle fremtidige BLAST-begivenheder, fortæller en BLAST-repræsentant til HLTV.

Udmeldingen fra BLAST til HLTV fokuserer udelukkende på Snap Tap, hvorfor det ikke fremgår, hvilken holdning den danske turneringsarrangør har til jump-binds, som også blev sagt fra af Valve tidligere i dag.

I starten af september løber ESL Pro League af stablen, men ESL har endnu ikke taget offentlig stilling til Valves opdatering om Snap Tap, jump-binds og så videre.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.