alex tager en plads på bænken sammen med to danskere i NIP.

NIP bænker IGL - erstattes af akademispiller

Den spanske IGL, alex, forlader svenskerne i NIP, mens MisteM overtager rollen.

Endnu engang ryster den svenske organisation NIP posen, idet de forfremmer en spiller mere fra akademiholdet, mens satsningen på alex som kaptajn ikke fungerede.

Derfor tager NIP afsked med alex, skriver de i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

I dag kan vi meddele, at alex er blevet flyttet til bænken. Vi hentede alex efter en imponerende periode hos Movistar Riders, hvor han viste sine lederevner og overbeviste os om, at han var den rette person til dette projekt. Selvom vi stadig mener, at han er en fremragende person og leder, er vi desværre nået til den konklusion, at hans IGL-profil ikke passer til det nye roster. Denne beslutning er ikke taget let, men vi føler, at det er nødvendigt for at sætte holdet i den bedste position, når vi fortsætter vores mission om at gøre NIP CS legendarisk igen.

alex kom til NIP den 3. november, som nåede hele vejen til finalen ved LAN-turneringen, `YaLLa Compass 2024 i Abu Dhabi, hvor de tabte The MongolZ.

Knap ti måneder senere er alex at finde på bænken i NIP, hvor også to danskere befinder sig. Det er nemlig k0nfig og es3tag, som stadigvæk varmer bænken i den svenske organisation.

NIP's nye sydafrikanske kaptajn tilsluttede sig organisationen i starten af 2024, hvor han spillede på Young Ninjas sammen med maxster, der siden blev rykket op på hovedholdet. Nu følger MisteM i hans fodspor og genforenes med sin tidligere holdkammerat fra akademiholdet.

Vi er begejstrede for at give Gareth "MisteM" Ries muligheden for at bevise sig selv på mainholdet. Gareth har været en central drivkraft bag Young Ninjas og deres succes, hvor han har udvist både utrolig talent og lederskab. Han er en af nøglepersonerne i vores akademiprojekt, og vi ser frem til, at han bringer den samme energi og beslutsomhed til mainholdet. MisteM indkapsler NIPs værdier, og vi er sikre på, at han vil trives som IGL for vores hovedhold.

Ligesom Astralis rykker NIP, holdets coach fra akademiholdet op til mainholdet som assistenttræner. Det sker nemlig, da NIP laver udskiftninger på assistenttrænerpladsen, da sprayxd fra Young Ninjas erstatter slap.

NIP består nu af:

  • Sverige REZ

  • Sverige isak

  • Sverige maxster

  • MisteM

  • r1nkle

  • Sverige Xizt (Coach)

  • sprayxd (Assistenttræner)

--

  • Danmark k0nfig (Bænket)

  • Danmark es3tag (Bænket)

  • alex (Bænket)

#1(Med 1 svar)
11. september 2024 kl. 18:45
Hunt
So close, vi har snart et 2. hold hos NIP, vi mangler bare en awp og en riffel mere.
#2(Med 0 svar)
11. september 2024 kl. 19:43
aGk
Dust2TV sub
😂
#3(Med 1 svar)
11. september 2024 kl. 20:48
Kristja
Zzz hent nu nilo og en ordenlig svensk igl, og gå fuldt svensk igen, eller sæt rinkle i svensk skole 😂

Hvad er det han hedder ham det unge kæmpe talent Sverige har der lige ramte 4k Elo den anden dag?? Skal han ikke snart hentes af Nip 🤷🏻‍♂️
#4(Med 0 svar)
11. september 2024 kl. 20:55
Nazary95
MaiL09?

Han er hvert fald vild for sin alder

dust2.se/news/49736/mail09-om-forsta-matchen-paa-s..
#5(Med 0 svar)
11. september 2024 kl. 21:13
Kristja
lige præcis ham ja :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.